Kada mame i kćeri usklade stylinge

Kada mame i kćeri usklade stylinge

beyonce

Prije nekoliko dana svijet su obišle fotografije malene Blue Ivy i njene planetarno popularne mame Beyonce u modno usklađenim izdanjima koje je za njih napravila modna kuća Gucci. Simpatične fotografije koje odišu pravim ljetnim duhom, snimljene u neposrednoj blizini Eiffelova tornja, Beyonce je objavila na svojoj web stranici i malo koga ostavila ravnodušnim.

beyonce2

Iako moda za mame i njihove ‘mini me’ verzije nije novost, u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti. Možda se sjećate da su Dolce & Gabbana svoju kolekciju za jesen/zimu 2015./2016. posvetili svim majkama i niz pistu poslali supermodele sa svojom djecom, identično odjevene, samo u minijaturama originalnih Dolce & Gabbana kreacija. Pojmu ‘twinninga’ mama i kćeri nije odolio ni Elie Saab, koji je u svojoj posljednjoj kolekciji visoke mode prvi puta predstavio i dječje modele.

Na svjetskoj blogerskoj sceni prisutan je veliki broj mama blogerica koje su usklađivanje stylinga s kćerima prakticirale i prije no što je to postalo popularno kod dizajnera te dovele ovu praksu na jedan sasvim novi nivo. Proces je to koji je nekoć zahtijevao mnogo volje i vremena, no u tome im odsad pomažu i sami modni brendovi, kojima kolekcije za mame i kćeri postaju glavna ponuda. Kako poznate mame s Instagrama odijevaju sebe i kćeri i kako upravo moda postaje jedna od spona njihova posebnog odnosa, provjerite u nastavku.

Učitati još
Zatvori