Ljetna torba u koju stane sve što vam treba za plažu

Ljetna torba u koju stane sve što
vam treba za plažu

Pravo pravcato ljeto stiglo je u grad vrlo naglo i jedino o čemu na ovim temperaturama možemo razmišljati je kako što prije pobjeći na more. Morske radosti nekima se ne smiješe tako brzo, no to ne znači da nećemo odmah planirati kako će izgledati naši odlasci na plažu, kakav badić i ručnik ćemo ove godine odabrati te u koju torbu ćemo sve stvari staviti.

Summer Breeze Bag s potpisom hrvatskog brenda

Kad je riječ o odlascima na plažu s djecom, svaka mama zna da nijedna torba nije dovoljno velika jer se uvijek nađe onaj još jedan rekvizit koji mora s vama. Dajana, o čijem smo brendu Waved već pisali, za ovu je godinu osmislila savršenu platnenu torbu koju ćete s guštom pretrpati i u njoj uživati čak i kad ne idete na plažu.

Summer Breeze Bag je inspirirana valovima i ljetnim povjetarcem te kao takva dolazi s lijepim volanom na ručki koji joj daje taj poseban šarm. Izrađena je od 100% pamuka, ima dva vanjska i jedan unutarnji manji džep, a dolazi u bež i tamnoplavoj varijanti. Namijenjena je svim mamama, no u njoj će bez sumnje uživati svi.

Torbu pronađite na stranici brenda, a Waved pratite na Instagramu i Facebooku.

Foto: Waved

Učitati još
Zatvori