Najljepši ručnici za plažu na kojima želimo provesti ljeto!

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od naših ultimativnih ljetnih fantazija i trenutak kojeg iščekujemo skoro cijele godine. Onog trenutka kada sat otkuca pet u petak popodne, i kada službeno započinje godišnji odmor, snažna je simbolika bezbrižne ljetne sezone kojoj se nevjerojatno veselimo svake toplije sezone, pa tako i ove. Jedva čekamo stvaranje novih uspomena na našoj obali ovog ljeta i paralelno pripremamo sadržaj svoje ljetne prtljage. U njoj će se, naravno, naći najnoviji model kupaćeg kostima, no ne zaboravljamo ni na ručnik na plažu, na kojem će ranije spomenuto ležanje i ljenčarenje poprimiti potpuni smisao!

Ručnik za plažu postao je pravi modni asesoar

Ručnici za plažu u posljednjih su nekoliko godina prerasli iz strogo funkcionalnog predmeta u pravi modni komad i rekle bismo modni dodatak.

Možda najbolje to pokazuju najnovije kolekcije poznatih lifestyle i beachwear brendova, koje su u prvi red istaknule nevjerojatno stylish i chic ručnike za plažu. Njih ćete možda čak omotati kao pareo i nositi kao nadopunu svog kupaćeg kostima, pa možete uzeti u obzir i takve fora 2 u 1 opcije. Što su nam pripremili Zara Home, H&M Home i Oysho i zašto ćete baš njihove ručnike poželjeti nositi sa sobom na plažu ovog ljeta, otkrijte u nastavku!

Zara Home

H&M Home

Oysho

Foto: Zara Home, H&M Home, Oysho

0