Hrvatski proizvodi za malene inspirirani morem

Hrvatski proizvodi za malene
inspirirani morem

A post shared by WAVED (@wavedstudio) on

Ručno rađeni proizvodi uvijek imaju posebnu poruku kakvu ne možete osjetiti kod industrijskih. Poruku brižnosti i ljubavi jer znate da je svaki komad izrađivan s velikom pažnjom i veseljem da će se jednog dana naći u pravim rukama. Pogotovo kada se radi o igračkama i pomagalima za djecu i to onima izrađenima u Hrvatskoj, od mame za mame.

A post shared by WAVED (@wavedstudio) on

Waved

Jedan takav brend dolazi s Krka i zove se Waved. Pokrenula ga je Dajana Grgantov, inspirirana morem, pa otuda ideja za ime, kao i za sve što u sklopu svog brenda izrađuje: “Najranija sjećanja iz djetinjstva vežem uz more, igranje na valovima i mnogo crtanja stoga ne čudi što sam se nastavila razvijati u tom smjeru. I danas crtam, skiciram, oblikujem i stvaram u svom domu u blizini mora”.

Radeći ono što voli, prateći emociju sreće i slušajući srce, Dajana je osnovala Waved. Majčinstvo, kao i život na otoku Krku zaslužni su za njenu stvaralačku inspiraciju i kreativnost. Djeca, umirujući zvukovi valova i beskrajno plavetnilo, prepoznatljiva su okosnica dizajna i imena brenda u sklopu kojeg Dajana dizajnira, oblikuje i izrađuje drvene igračke za djecu, postere, mobile i nakit za mame. Osim zvečki i drvenih grickalica za bebe, tu su i drvene kocke, memory i čak i kućica za lutke za one malo starije.

Koristi samo prirodne materijale poput drva, konopa i papira, a suptilnost dizajna i kvaliteta izrade osiguravaju proizvodima dug uporabni vijek i stvaranje novih uspomena.

“Izradom igračaka pričam svoje uspomene iz djetinjstva, a onaj koji ih koristi i igra se njima, stvara nove priče koje će jednog dana postati njegove vlastite uspomene. Radeći ono što volim usrećujem druge i ostavljam trag u jednom dijelu njihovog djetinjstva. Služiti djeci za što sretnije i veselije djetinjstvo prepuno divnih uspomena –  za mene je to smisao življenja.” otkrila je Dajana.

Waved proizvodi mogu se kupiti putem web-shopa, a brend možete pratiti i putem Facebooka i Instagrama.

Foto: Waved

Učitati još
Zatvori