Mama kulerica: Gigi Hadid

Mama kulerica: Gigi Hadid

Jedna od predvodnica baby booma u modeling svijetu, 25. godišnja Gigi Hadid, u rujnu je rodila djevojčicu Khai te se nakon prvih mjeseci provedenih na obiteljskom ranču u Pennsylvaniji nedavno po prvi puta pokazala na gradskom asfaltu. Razlozi za to svakako se mogu pronaći u pandemijskim uvjetima koji su pokorili svijet te je mlada mama što duže htjela ostati izolirana od javnosti, no tu je i želja koju dijeli sa Zaynom Malikom da svoju bebicu odgajaju u prirodi gdje dišu puno slobodnije nego u gradu.

Gigi Hadid s malenom Khai u New Yorku

To je svakako potvrdio povratak u New York gdje su im paparazzi na tragu kud god krenuli, pa makar i samo do trgovine. Ipak, Gigi i Zayn su zamijenili svježi zrak njujorškim smogom te već nekoliko mjeseci žive u Velikoj jabuci te svakodnevno odlaze u šetnje s malenom Khai u kolicima. Gigi je češće viđena kako zabundana od glave do pete sa zaštitnom maskom gura stylish Bugaboo Lynx kolica (koje su se odmah popele pri vrh najpoželjnijih) i obavlja raznolike zadatke po gradu, često u društvu mame Yolande ili sestre Belle.

Ledeni zimski uvjeti za koje se nadamo da će uskoro popustiti na snazi su i u New Yorku, no to nije ostavilo traga na stilu po kojem je Gigi poznata. No postavši majkom svakako ga je nadogradila u obliku oversized kombinacija, širokih hlača, predimenzioniranih kaputa, jakni i blejzera. Lookove najčešće začini sunčanim naočalama, a primijetili smo i da je svoju medenu nijansu boje kose zamijenila crvenim odsjajem. Najčešće u martama ili tenisicama daje jako dobar spin na casual vibru s cool momentom tako da ju bez sumnje svrstavamo u novopečene mame kulerice.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori