Super stil mame blogerice iz Londona

Super stil mame blogerice iz Londona

Kada je riječ o osobnom modnom stilu, najviše o njemu promišljamo kada se mijenjaju godišnja doba. Bez obzira ulažemo li u nove komade ili samo reorganiziramo ormar kako bi zamijenili zimske i ljetne komade (i obrnuto), ideja o kreiranju capsule garderobe ili sezonske uniforme, nesumnjivo će se u jednom trenu pojaviti. Kako ne bi nepromišljeno počeli kupovati stvari, pa u konačnici požalili, dobar je potez potražiti inspiraciju na dostupnim nam izvorima. Instagram je uvijek na vrhu liste, a mame blogerice su posebna kategorija jer redefiniraju i osuvremenjuju pojam mode za mame.

Stylish mama blogerica

Masha Rotari, odnosno @masha_theone, kako će ju prepoznati njeni followeri, pravi je primjer. Ova mama influencerica, koja ima više od 300 tisuća followera, uspješno kombinira high street i high end komade, s tim da joj u ormaru prevladavaju brendovi poput Zare, Topshopa, Massima Duttija i slično. Komade koje i sami viđamo po nama dostupnim online trgovinama, Masha uspije zaokrenuti da izgledaju svježe. Znajući da je česta problematika kombiniranje upravo tih komada koje naizgled posjeduje cijeli grad, uvijek je zanimljivo zaviriti u njenu garderobu i pronaći kreativno rješenje.

Osim outfita koje bira za sebe, uvijek će se posvetiti i garderobi svoje djece, djevojčice i dječaka, pa čak i ako ih na profilu nećete vidjeti prečesto. Osim klasičnih fotografija, Masha će staviti naglasak i na kratka IGTV videa u kojima će svojim pratiteljima dati korisne savjete po pitanju jednostavnih kombinacija. U nastavku smo ih izdvojili samo nekoliko, ostatak nađite na njenom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori