Trudnički stil: Cool i odvažne kombinacije Jovane Đorđević
Trudnički stil: Cool i odvažne kombinacije Jovane Đorđević

Trudnički stil: Cool i odvažne
kombinacije Jovane Đorđević

Trudnoća je jedno od najposebnijih razdoblja u životu žene, ali to ne znači da trebate zanemariti svoj stil tijekom drugog stanja. Baš suprotno, trudnički stil može biti izražajan, udoban i samopouzdan. Manekenka i vlasnica brenda Roses X Rebels Jovana Đorđević pravi je primjer kako uklopiti omiljene modne komade u trudnički stil i ostati vjerna svom modnom izričaju.

Cool i odvažan trudnički stil

Jovana je na svom Instagramu prije treće trudnoće nerijetko pokazivala svoje isklesane trbušnjake i zavidnu figuru, a od toga nije odustala ni u trudnoći. Od photoshootinga do dnevnih i večernjih kombinacija, Jovana se pobrinula da ponosno pokaže svoj trudnički trbuh. Uskoro će postati mama troje djece, a posljednjih nekoliko mjeseci njezin feed postao je prava inspiracija za sve buduće mame koje vole cool i odvažne kombinacije, a opet udobne.

Trendi komadi i slojevito odijevanje

Jovana se često odlučuje za udobne komade koji pružaju dovoljno prostora za rastući trbuh, poput hlača s tregerima, udobnim haljinama i mekih pletiva. Ipak, nikada ne zanemaruje stil – dodajući detalje poput trendi nakita i sunčanih naočala ili cool čizama i tenisica kako bi svoje podigla kombinacije. Slojevi su ključni za prilagodbu promjenjivim potrebama tijela tijekom trudnoće. Jovana tako često koristi slojeve kako bi se mogla lako prilagoditi temperaturu, ali i dodati dašak stila svojim kombinacijama. Baloneri preko majica ili traper i kožne jakne vrlo lako dodaju dimenziju i interesantnost svim outfitima, pa tako i trudničkim.

Učitati još
Zatvori