Najpopularnija sheet maska protiv strija koju obožavaju trudnice diljem svijeta

Najpopularnija sheet maska protiv strija koju
obožavaju trudnice diljem svijeta

Nije tajna da su sheet maske postale redoviti dio tjednih, pa čak i dnevnih, beauty rutina. To je zato što postoji maska ​​za svaku vrstu problema i brige vezano uz kožu. Bilo da se želite riješiti prištića i mitesera ili dubinski nahraniti i umiriti umornu, nadraženu i suhu kožu za to sigurno postoji posebno kreirana sheet maska. Sheet maske su uobičajeno proizvodi za lice, s izrezima za oči, nos i usne. No, u ovoj kategoriji skincare proizvoda zapravo ima puno više mogućnosti nego što se to možda čini na prvi pogled. Maske za ruke i stopala postaju sve češće. No, posljednja stvar koja nas je oduševila je to da su neki brendovi kreirali sheet maske za rastuće trbuščiće trudnica, a trenutno je najpopularnija Hatch Belly Mask.

Vrijeme je za dozu njege uz Hatch Belly Mask

Sheet maske za trudnice obećavaju da će pomoći smanjiti pojavu strija, a toliko su popularne da su vrlo često rasprodane. Najpopularnija među njima je definitivno Hatch Belly Mask. Svaki put kad ponestane zaliha ona prikupi listu čekanja s više od 2000 ljudi koji žele biti prvi koji će znati kad će ponovno biti dostupna. Nije ni čudno kad Hatch masku obožavaju i zvijezde poput Kate Hudson, Jenne Dewan i Lily Aldridge.

Hatch Belly Mask je kreirana s mamama na umu. Dizajnirana je kako bi ciljala na strije koje se polako mogu pojaviti na rastućim trbuščićima. Ova popularna sheet maska prepuna je potpuno prirodnih sastojaka poput aloe vere, koja hidratizira, umiruje i potiče regeneraciju kože, te propolisa, prirodnog antioksidansa koji djeluje na smanjenje pojave strija i ožiljaka. Ova maska se koristi jednako kao bilo koja druga sheet maska koju biste nanijeli na lice. Samo skinete stražnji dio maske, nanesete ju i zagladite na čistu, suhu kožu trbuščića i sjednete i opustite se dok se svi njezini blagotvorni sastojci upijaju u kožu. Ostavite ju da djeluje koliko god želite, a nakon toga umasirate višak seruma u trbuh, bokove i grudi – ili gdje god vam treba doza hidratacije.

Bilo da ste trudnica ili ne, ova sheet maska za trbuh je super zabavan način koji pomaže smanjiti pojavu strija na trbuhu, bokovima i bedrima. Hatch Belly sheet maske trenutno možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori