Insta mama: Lorena Mamić-Franjić

insta-mama-lorena-mamic-franjic-1

Ako ste aktivni član Instagram društva onda ste zasigurno postali svjesni pojma “Instagram roditelja”, majki i očeva, koji ovu popularnu platformu koriste za dijeljenje obiteljskih trenutaka i koji na temelju simpatičnih priča uz svaku fotografiju već uživaju pravu slavu.

insta-mama-lorena-mamic-franjic-2

Taj je trend ipak nesumnjivo jači van granica Hrvatske, no mi smo već donijeli priču o nekoliko Instagram mama s našeg područja, svaku sa svojim stilom fotografija, koje svakim danom imaju sve više pratitelja. Jedna od njih bila je i Lorena Mamić-Franjić čiji je profil carstvo malog Mate i koju smo odlučili uvrstiti u novu rubriku Insta mama.

insta-mama-lorena-mamic-franjic-10

Inspirirana nordijskom estetikom, svoj je stil podredila minimalizmu i monokromnosti, a osobne preferencije očitavaju se direktno na njenom feedu. Matina soba uređena je u potpunosti prateći skandinavske trendove, tome je prilagođena i dječakova garderoba, kao i ono što Lorena sama najviše voli. Tražite li inspiraciju za uređenje dječje sobe, na njenom ćete profilu pronaći sve najaktualnije male brendove, ali i kako ih uklopiti u skladnu cjelinu.

insta-mama-lorena-mamic-franjic-6

Osim Matine sobe i svih stylish kombinacija koje mama bira za njega, volimo pratiti i Lorenin stil odijevanja – uvijek odmjeren, minimalistički, s ključnim komadima sezone. Kako nam je sama otkrila u prvom intervjuu: “Nisam baš cura od boja, kako u odijevanju, tako i u uređenju interijera – crna, bijela i neizostavna siva moje su omiljene nijanse. Sviđa mi se taj trend minimalizma, ne samo u interijerima nego u svemu ostalome, ne volim gomilanje stvari i zaista vjerujem da je manje – više.”

Lorenu možete pratiti na Instagram profilu @lorena_m_f.

insta-mama-lorena-mamic-franjic-7

insta-mama-lorena-mamic-franjic-5

insta-mama-lorena-mamic-franjic-11

insta-mama-lorena-mamic-franjic-3

insta-mama-lorena-mamic-franjic-8

insta-mama-lorena-mamic-franjic-4

Foto: Instagram @lorena_m_f

0