Hrvatska dizajnerica i umjetnica Ena Čuček rodila je djevojčicu
Hrvatska dizajnerica i umjetnica Ena Čuček rodila je djevojčicu

Hrvatska dizajnerica i umjetnica Ena
Čuček rodila je djevojčicu

Hrvatska dizajnerica, umjetnica i model, Ena Čuček, na svom je Instagram profilu objavila da je postala majka djevojčice u objavi koja prikazuje fotografije prije i poslije odlaska u bolnicu.

Before and after with our girl, 7.4.2024., napisala je Ena u captionu.

Podsjetimo, na Instagramu je također otkrila i da će se uskoro ostvariti u ulozi majke. Niz od tri fotografije koje su otkrivale trudnički trbuščić ispratile su i emotivne riječi koje je Ena podijelila sa svojim pratiteljima: New chapter in our life, can’t wait to meet you.

Model, umjetnica, dizajnerica

Ena je cijeli život okružena umjetnošću pa su tako Akademija likovnih umjetnosti i Studij dizajna bili logični slijedovi. Ipak, prije samog akademskog obrazovanja proputovala je cijeli svijet baveći se modelingom. Nakon 5 godina putovanja kroz svijet Ena Čuček se vratila umjetničkoj praksi i svoju je ljubav prema modi pretočila u biznis. Osnovala je brend ILIYA koji je svoj put započeo prekrasnim šalovima/maramama. “Brend će biti povezan s modom, homewareom i mojim ruskim podrijetlom. Za sada smo pokrenuli lagani warm up na Instagramu s par vizuala i pre order stranicom za svilene šalove kao prvim proizvodom”, rekla nam je tada Ena.

Cijela priča podigla se na novi nivo prošle jeseni kada su predstavljeni kožni i traper dizajni jesenskih jakni. U intervjuu Ena nam je otkrila i da je počela raditi na prototipu novog proizvoda, pa vjerujemo da će joj osim na privatnom planu, 2024. biti vrlo uspješna i na poslovnom.

ILIYA-JAKNE-JOURNAL2

Suradnja sa Journalom

Enin dizajn krasio je i Journal September Box 2021. godine. Ova suradnja Eni je bila posebno uzbudljiva zbog toga što se imala priliku predstaviti našoj publici kao vizualna umjetnica, a ne samo kroz modeling.

Foto: Instagram (@enacucek, @timna.tomisa), Sanja Tušek, Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori