& Other Stories je lansirao prvu dječju kolekciju

& Other Stories je lansirao
prvu dječju kolekciju

Ove smo godine svjedočili velikom širenju asortimana high street brendova. Pretežito modni brendovi koji do tad nisu, u proljeće su zakoračili u beauty ili home segmente, dodali u svoju ponudu donje rublje, pidžame i slično, a među njima se sada našao i H&M-ov sestrinski brend & Other Stories koji je odlučio zagrebati po ideji dječjih kolekcija.

Mommy & Me

Tako su upravo lansirali svoju kids capsule kolekciju koja zapravo ima twinning moment jer identične komade imaju u ponudi i za mame. Čini se kao samo testiranje ideje dječjih linija jer imaju samo nekoliko haljinica i kompleta za djevojčice koje se vole odijevati kao svoje mame, no moguće da će, mjereno uspjehom ove, lansirati i kolekciju za dječake i bebe.

Ova sustainable kolekcija idealna je za ljetne dane zbog laganih i prozračnih materijala, a zavoljet će je mame romantičarke koje svoje djevojčice zamišljaju u pastelnim tonovima. Nekoliko slatkih komada izdvajamo u nastavku, a ostatak pogledajte na linku. & Other Stories odnedavno dostavlja u Hrvatsku.

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori