Massimo Dutti ima novu beauty liniju koja zvuči odlično

Gotovo svi brendovi Inditex grupacije vladaju modnim tržištem, no svoj asortiman sve više proširuju i na druga polja. Stradivarius je recimo iznimka sa svojom popularnom Home kolekcijom koju već dobro poznajemo, Zara Home nerijetko ulazi u lounge modne vode, ali najčešći je ipak spoj mode i beautyja.

Drugi veliki lanci, poput H&M-a, već dugo u ponudi imaju odlične beauty kolekcije (naši favoriti su one sestrinskih brendova & Other Stories i Arket), a ni Zari, Stradivariusu, Pull & Bearu nisu strane mini beauty kolekcije koje se uglavnom sastoje od parfema ili lakova za nokte (izuzev Zare koja u ponudi ima i ruževe i lip linere).

Massimo Dutti beauty linija

No Massimo Dutti ove sezone ide korak dalje i u svoju ponudu je upravo uveo beauty liniju koja donosi losione za tijelo, kreme za tijelo, dezinficijense za ruke, gelove za pranje ruku i tijela te proširenu liniju parfema.

Pakiranja su minimalistička, ovisno o liniji mijenja se boja neprozirnih bočica i tuba, a posebno nam se zanimljivima čine odabrani mirisi. Pamuk i kadulja, kamilica i sandalovina, bijeli tulipan i ječam, borovica i đumbir glavne su note ovih mirisnih proizvoda i teško nam se odlučiti koja zvuči bolje.

Sve proizvode istražite ovdje.

Foto: Massimo Dutti

0