Massimo Dutti ima novu beauty liniju koja zvuči odlično

Massimo Dutti ima novu beauty liniju
koja zvuči odlično

Gotovo svi brendovi Inditex grupacije vladaju modnim tržištem, no svoj asortiman sve više proširuju i na druga polja. Stradivarius je recimo iznimka sa svojom popularnom Home kolekcijom koju već dobro poznajemo, Zara Home nerijetko ulazi u lounge modne vode, ali najčešći je ipak spoj mode i beautyja.

Drugi veliki lanci, poput H&M-a, već dugo u ponudi imaju odlične beauty kolekcije (naši favoriti su one sestrinskih brendova & Other Stories i Arket), a ni Zari, Stradivariusu, Pull & Bearu nisu strane mini beauty kolekcije koje se uglavnom sastoje od parfema ili lakova za nokte (izuzev Zare koja u ponudi ima i ruževe i lip linere).

Massimo Dutti beauty linija

No Massimo Dutti ove sezone ide korak dalje i u svoju ponudu je upravo uveo beauty liniju koja donosi losione za tijelo, kreme za tijelo, dezinficijense za ruke, gelove za pranje ruku i tijela te proširenu liniju parfema.

Pakiranja su minimalistička, ovisno o liniji mijenja se boja neprozirnih bočica i tuba, a posebno nam se zanimljivima čine odabrani mirisi. Pamuk i kadulja, kamilica i sandalovina, bijeli tulipan i ječam, borovica i đumbir glavne su note ovih mirisnih proizvoda i teško nam se odlučiti koja zvuči bolje.

Sve proizvode istražite ovdje.

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori