Princeza Charlotte je na svoj sedmi rođendan pozirala u poljskom cvijeću

Princeza Charlotte je na svoj sedmi
rođendan pozirala u poljskom cvijeću

Princeza Charlotte napunila je sedam godina i ponovno impresionirala svojim dječjim duhom i očaravajućim osmijehom. Nakon što je prije desetak dana britanski princ Louis proslavio svoj 4. rođendan, povodom kojeg su objavljeni njegovi novi portreti, britanska javnost s nestrpljenjem je iščekivala vidjeti kako će vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obilježiti današnji rođendan svoje kćeri, princeze Charlotte.

Već je nekoliko godina dobro poznata odluka kraljevskog para da će svoju djecu minimalno izlagati javnosti sve dok ne postanu veći i shvate svoju ulogu unutar obitelji. Kako bi zadovoljili interes javnosti, odlučili su objavljivati njihove rođendanske portrete, koji su se pokazali odličnom odlukom i sjajnim načinom da zadovolje znatiželju javnosti oko prijestolonasljednika Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Princeza Charlotte slavi 7. rođendan

Puna titula slavljenice je Njezino Kraljevsko Visočanstvo Princeza Charlotte Elizabeth Diana od Cambridgea. Fotografije princeze Charlotte, koja je napunila sedam godina, snimila je Kate Middleton u Norfolku u istočnoj Engleskoj, u blizini obiteljske kuće. Dvije prikazuju ljupku princezu kako sjedi na livadi prepunoj poljskog cvijeća, a na trećoj Charlotte grli obiteljskog kućnog ljubimca, Orlu. Njezin svijetloplavi džemper odlično se uklapa sa procvalim zvončićima koji je okružuju, dok joj dugačka kosa pada preko ramena.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori