Najslađi novi portreti kraljevske obitelji povodom rođendana princa Williama

Najslađi novi portreti kraljevske obitelji
povodom rođendana princa Williama

Kriza oko koronavirusa, koja je tek sada počela polako jenjavati u Velikoj Britaniji, bila je jedna od glavnih tema kojima se britanska kraljevska obitelj bavila posljednjih mjeseci, s ciljem da sve Britance, a naročito one koji su na prvoj liniji obrane od virusa, bodri i održava njihov duh na visokoj razini u najtežim trenucima.

Većina tradicionalnih kraljevskih aktivnosti u britanskoj javnosti u tom je periodu stala i sada se polako nastavlja. Još jedna prigoda za obilježavanje u njihovim kalendarima je rođendan princa Williama, koji danas slavi 38 godina.

Tim povodom, Kensington Palace objavio je dva nova portreta ponosnog oca Williama sa svoje troje djece, a njih je obilježila, sada već tradicionalno, vojvotkinja od Cambridgea (Kate Middleton), koja je s godinama postala sjajna fotografkinja. Predmet njenih fotografija najčešće su upravo njena djeca, čiji portreti se objavljuju na njihove male, ali velike rođendane.

Ovim fotografijama, britanska kraljevska obitelj ne obilježava samo Williamov rođendan, već i Dan očeva u Velikoj Britaniji.

Foto: Kensington Royal

Učitati još
Zatvori