Princeza Charlotte danas slavi 5. rođendan, a ponosna mama objavila je njene nove fotografije

Nakon što je prije desetak dana britanski princ Louis proslavio svoj 2. rođendan, povodom kojeg su objavljeni njegovi novi portreti, britanska javnost s nestrpljenjem je iščekivala vidjeti kako će vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obilježiti današnji rođendan svoje kćeri, princeze Charlotte.

Već je nekoliko godina dobro poznata odluka kraljevskog para da će svoju djecu minimalno izlagati javnosti sve dok ne postanu veći i shvate svoju ulogu unutar obitelji, a kako bi zadovoljili interes javnosti, kompromisno su odlučili kako će na rođendane svoje djece objavljivati njihove portrete, koji su se pokazali odličnom odlukom i sjajnim načinom da zadovolje znatiželju javnosti oko prijestolonasljednika Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Princeza Charlotte danas slavi svoj peti rođendan

S vremenom je profesionalne fotografe zamijenila sama vojvotkinja od Cambridgea (Kate Middleton), koja je postala toliko dobra s fotoaparatom, da su u njenoj produkciji nastale neke zbilja odlične fotografije njene djece.

Danas princeza Charlotte slavi svoj 5. rođendan, a sinoć su u kasnim večernjim satima na društvenim mrežama Kensington Palace objavljene 4 nove fotografije preslatke petogodišnjakinje, od čega je jedan klasičan portret za obiteljski album, a preostale tri fotografije imaju dirljivu poruku.

Naime, cijela kraljevska obitelj uključila se u doniranje i dostavljanje hrane i namirnica britanskim umirovljenicima čija su sela pomalo odsječena od svakodnevnog života u krizi oko koronavirusa, pa je tako domaću tjesteninu i druge korisne namirnice posljednjih tjedana na njihova vrata dostavljala i malena Charlotte. Britanska javnost, naravno, oduševila se ovim potezom kraljevske obitelji, a mnogi umirovljenici izrazili su zadovoljstvo što misle na njih i u ovim teškim trenucima.

Foto: Kensington Palace

1