Princ George za svoj deveti rođendan uživa na plaži
Princ George za svoj deveti rođendan uživa na plaži

Princ George za svoj deveti
rođendan uživa na plaži

Nasmiješen, bezbrižan i veseo kako i priliči djeci njegove dobi, princ George pozirao je za svoj tradicionalan portret povodom devetog rođendana. U ovom divnom trenutku uhvatila ga je mama Kate – vojvotkinja od Cambridgea, koja je odradila sjajan posao te pokazala svoje fotografske vještine.

Da joj ovo nije prvi put, opće je poznato jer je kraljevski par, unazad nekoliko godina, odlučio kako će mama Kate svake godine stvarati rođendanske portrete svoje djece. Ovaj princa Georgea posljednji je u nizu ove godine jer su rođendan već proslavili princeza Charlotte i princ Louis. Javnost fotografije Georgea, Charlotte i Louisa s nestrpljenjem iščekuje jer su princ William i vojvotkinja Kate odlučili minimalno ih izlagati javnosti.

Princ George slavi 9. rođendan

Princ George pozirao je mami u plavoj polo majici, a njegov osmijeh pokazuje koliko uživa na ljetnim praznicima. Daleko od obaveza u školi te protokola kraljevske obitelji, George se odmara sa svojom obitelji. U posljednjih nekoliko mjeseci službeno se pojavljivao s mamom Kate i tatom Williamom pa smo ga vidjeli u nešto ozbiljnijem izdanju odijela, košulje i kravate. Posljednje takvo pojavljivanje bilo je finale poznatog Wimbledona gdje unatoč kravati i odijelu nije mogao sakriti dijete u sebi. Tako se raspravljao s mamom i radio razne grimase pa iako mami Kate nije bilo po volji, nama je izgledalo baš slatko.

Također se pojavio na balkonu Buckinghamske palače tijekom proslave jubileja kraljice Elizabethe. Prijestolonasljednik Geoorge tako je, osim u društvu odraslih, bio i u društvu svoje mlađe sestre Charlotte i brata Louisa.

Rođendanski portret pokazuje da unatoč sve češćem službenom pojavljivanju, princ George još uvijek ima dovoljno vremena za bezbrižnu igru ​​daleko od svjetla reflektora. Mi se veselimo idućoj godini i novim portretima ovih preslatkih mališana!

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori