Jedna od trenutno najpopularnijih ležaljki za bebe

Jedna od trenutno najpopularnijih
ležaljki za bebe

Nuna Leaf Grow

Kad je riječ o opremi za bebe, zna se dogoditi da roditelji, pogotovo oni koji će to postati prvi put, gotovo cijelu trudnoću provedu s upitnicima na glavi. Što i kada kupiti, koliko toga je potrebno, treba li sve nabaviti prije rođenja bebe ili se s nečim može pričekati, samo su neka od pitanja pri ulasku u šaroliki i vrlo opširan svijet proizvoda za najmanje.

Ako imate bliske prijatelje i rodbinu koji su nedavno prolazili kroz iste muke, stvar je u nekoj mjeri olakšana jer ćete vjerojatno većinu naslijediti i nećete morati puno razmišljati, ali ako počinjete baby proizvode otkrivati sami onda se treba dobro educirati između apsolutno nužnog, potrebnog i nepotrebnog.

Ležaljke za bebe

Istina je da maloj bebi ne treba puno, no za mir u glavi i nedostatak fokusa nakon poroda, većina roditelja će opremu nabaviti prije nego što beba stigne. Na popis nužnih stvari dolaze autosjedalica (jaje), kolica, krevet i prematalica, brojne tetra pelene i robica, a mi ćemo popisu dodati i nosiljku te ležaljku ili bouncer.

Nuna Leaf Grow

Jedan od trenutno najpopularnijih baby brendova trenutno svakako je Nuna, a u bogatom asortimanu ističe se njihova ležaljka Leaf koja dolazi u tri varijante – klasični Leaf, Curv i Grow.

Nuna Leaf je zamišljena da oponaša kretnje lista, odnosno da se laganim potiskom ležaljka počne sama njihati i da to njihanje traje oko 2 minute. Takav ritam je bebama poznat zbog prirodnog ritma kojim ih njišu roditelji u svojim rukama, što ih umiruje i uljuljkava u san, a roditeljima daje slobodne ruke da stignu nešto napraviti za sebe. Nakon uspjeha prve ležaljke, ovaj nizozemski brend lansirao je još dvije varijante koje su postale još popularnije – Nuna Leaf Curv i Nuna Leaf Grow, a svaka ima svoje prednosti i daje roditeljima opciju odabira.

Nuna Leaf Curv

Nuna Leaf Curv

Nuna Leaf Curv je raniji model Leaf ležaljke, no ni po čemu se ne može smatrati zastarjelim. Iako su oba modela zamišljena da rade bez baterija ili električnog napajanja, Curv ima potencijalnu prednost da se na nju priključi Nuna Wind motor koji održava ljuljanje konstantnim. Podržava rast djeteta do 60 kg, no njezin nagib ne možete podešavati.

Nuna Leaf Curv

Nuna Leaf Grow

Nuna Leaf Grow je novije i još bolje izdanje originala, a u pravilu funkcionira jednako – laganim potiskom pokreće se ljuljanje. Ima neznatno drugačiji dizajn, pojas koji se može ukloniti kad dijete dovoljno poraste te jastučiće prilagodljivije rastu djeteta. Također, ima opciju podešavanja nagiba u tri položaja – Nuna Leaf Grow može poslužiti za ležanje, polu-sjedenje i visoko sjedenje za odmaranje, igranje i hranjenje, te postati prva dječja stolica za hranjenje. Podržava težinu do 60 kg i ulazi u viši cjenovni rang.

Nuna Leaf Grow
Nuna Leaf Grow

Ležaljke Nuna Leaf i Grow u različitim bojama te sve pripadajuće dodatke možete pronaći u trgovini Male stvari.

Foto: Nuna

Učitati još
Zatvori