Princ Louis je najslađi dječak – novim portretima obilježava svoj drugi rođendan

Princ Louis je najslađi dječak – novim portretima obilježava svoj drugi rođendan

U jeku pandemije koronavirusa, koja je svoj trag naročito ostavila u Velikoj Britaniji, britanska kraljevska obitelj odlučila je biti moralna podrška svim zdravstvenim djelatnicima u zemlji, ali i svojim građanima na čije mentalno zdravlje ova kriza ostavlja itekakav utjecaj. Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, Catherine i William, naročito su se pozabavili upravo pitanjem mentalnog zdravlja i nastoje pomoći Britancima na razne načine.

Princ Louis slavi drugi rođendan

U moru negativnih i sjetnih tema, sinoć je na njihovom Instagram profilu @kensingtonroyal objavljena i jedna koja nam je jednostavno morala navući osmijeh na lice, jer maleni princ Louis baš danas slavi svoj drugi rođendan i tim su povodom objavljeni njegovi novi portreti.

Kao i obično, fotografirala ih je ponosna mama Catherine, koja je od amaterske zaljubljenice u fotografiju, moramo priznati, postala prava profesionalka, čije fotografije djece redovito obilaze svijet.

Maleni Louis po svemu je sudeći jedno veselo i zaigrano dijete, a dugine boje na dlanovima kojima se igra znak su podrške britanskim bolnicama i zdravstvenim djelatnicima diljem zemlje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori