Novi kraljevski portreti s malim princom Louisom

Javnost nikad ne gubi interes kad je riječ o britanskoj kraljevskoj obitelji, a u posljednjih par mjeseci pratili smo baš puno novosti. Od rođenja malenog princa Louisa, trećeg djeteta vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, pa sve do velikog kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle i svih njihovih dužnosti.

Prošlog tjedna oči su opet bile uperene u Kate Middleton i princa Williama uoči krštenja najmlađeg člana obitelji.

Krštenje princa Louisa

Službeno objavljena serija fotografija s malog primanja nakon obreda uključuje najbliže članove obitelji i kumove, kojih je u ovom slučaju bilo čak šest. Iako kraljica nije prisustvovala krštenju, ceremoniji u Londonu su nazočili Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa te Charles i Camilla, princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla. Naravno, George i Charlotte bili su prisutni uz roditelje cijelo vrijeme, nestašni kao i uvijek.

Foto: Instagram Kensington Royal

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori