Meghan i Harry objavili su prvi rođendanski portret kćeri Lilibet
Meghan i Harry objavili su prvi rođendanski portret kćeri Lilibet

Meghan i Harry objavili su prvi
rođendanski portret kćeri Lilibet

Malena Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, kći princa Harryja i Meghan Markle, u subotu je napunila godinu dana, i to na jubileju svoje prabake, kraljice Elizabete II. Javnost je s nestrpljenjem iščekivala vidjeti kako će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa obilježiti prvi rođendan svoje kćeri. Podsjetimo, Meghan i Harry prošle su godine u intervjuu za Oprah otkrili da očekuju djevojčicu.

Najzad, svjetlo dana ugledale su preslatke fotografije njihove Lilibet. Odjevena u puderasto plavu haljinu s bijelom mašnom u kosi, riđokosa Lilibet sjedi u travi i uz osmijeh gleda u fotoaparat te pokazuje zubiće. Zbog riđe kose neodoljivo podsjeća na svoga oca. Meghan i Harry odlučili su za Lilibet organizirati opuštenu vrtnu zabavu u Montecitu u Kaliforniji. Nije nedostajalo ni balona, rođendanske torte, kao ni dobre zabave.

Čast da snimi njezine fotografije pripala je fotografu i prijatelju obitelji Misanu Harrimanu, koji je također bio na pikniku, kojem su nazočili obitelj i bliski prijatelji, rekao je glasnogovornik vojvode i vojvotkinje. Njezino srednje ime, Diana, odabrano je u čast njezine „voljene pokojne bake“, princeze od Walesa, rekao je par u vrijeme njezina rođenja prošle godine. Lilibet je kraljičino 11. praunuče i osma je u redu za prijestolje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori