Beyoncé i njeni blizanci na europskom ljetovanju

Beyoncé i njeni blizanci na
europskom ljetovanju

Sada već skoro cijeli svijet zna kako su Beyoncé i Jay-Z trenutno na velikoj glazbenoj turneji On The Run II na kojoj zajedno nastupaju, a ovo ljeto, osim što im je radno, ipak je stvoreno i za male užitke, pa je slavna obitelj ovih dana snimljena u Italiji, gdje se par odmara na mega jahti.

Osim kćerkice Blue Ivy, slavnim roditeljima društvo prave i njihovi preslatki blizanci, koji su nedavno proslavili svoj 1. rođendan. Njihovu prvu fotografiju Beyoncé je podijelila na društvenim mrežama prije točno godinu dana, pozirajući za službene fotografije kojima je objavila njihov dolazak na svijet.

A sada je, na svojoj službenoj stranici, podijelila i nekoliko fotografija s glazbene turneje koje uključuju i njihove privatne obiteljske trenutke, pa se na jednoj jako dobro može vidjeti kako maleni Rumi i Sir Carter izgledaju danas. Pred njima je bez sumnje vrlo uzbudljiv nastavak ljeta, u kojem će njeni blizanci napraviti još mnogo velikih stvari po prvi put, a Beyoncé budno pratiti svaki korak svoje male obitelji.

 

Foto: www.beyonce.com

Učitati još
Zatvori