Beyoncé i Jay-Z započeli su zajedničku turneju

Beyoncé i Jay-Z jedan su od onih glazbenih parova koji uspijeva podići mnogo pozornosti, što god napravili. Pa su isti efekt postigli i sinoć, kada su u Cardiffu održali prvi u nizu koncerata u sklopu svoje On The Run II glazbene turneje.

A turneja je, u njihovom stilu, započela spektakularno i energično, te se slavni par čak nekoliko puta presvlačio, od čega su scenski kostimi omiljene pjevačice bili posebno atraktivni.

Beyoncé i Jay-Z u ovoj su prigodi svoje fanove pustili čak i u privatni život, a na snimkama iza njih, obožavatelji su na koncertu imali prilike vidjeti kako je slavni par obnovio bračne zavjete, čemu su prisustvovali Blue Ivy i njihovi blizanci Rumi i Sir, pa smo dobili priliku vidjeti kako izgledaju.

Foto: Guliver Image/Getty Images

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori