Ako ove jeseni želite #twinning moment sa svojim najmlađima – treba vam ova kolekcija

Ako ove jeseni želite #twinning moment sa svojim najmlađima – treba vam ova kolekcija

Mini Me u Arket stilu

Koliko god u načelu mislili da je sladunjavo, biranje kombinacija u kojima nosimo jednake ili slične komade kao naša djeca (samo, naravno, uvećane) vrlo je zabavno. Koordiniranje outfita može biti zabavan trenutak za cijelu obitelj, a sudeći po tome koliko dobro prolaze kolekcije u ovom stilu, brojni high street brendovi koji u ponudi imaju odjeću za žene, muškarce i djecu, barem su jednom kampanju posvetili #twinning idejama.

Posljednji u nizu je Arket, kulerski sestrinski brend H&M-a, koji od svibnja dostavlja u Hrvatsku. Oni jesen, koju ćemo pretežito provesti u domovima i okruženi najbližim članovima obitelji, vide baš u mini me stilu. Roditelji i djeca u trenirkama istog kroja, mekanim čupavim jaknicama i skafanderima ili pak s identičnim zimskim kapama, sigurno će izmamiti pokoji osmijeh na lica. Kako sve ne bi bilo baš u potpunosti ujednačeno, Arket predlaže drugačije boje, no zadržava kombinaciju istih krojeva ili materijala kako bi ostavili dojam koordiniranosti.

Izdvojili smo nekoliko cozy kombinacija za jesen za male i velike – sve ih pronađite u novoj jesenskoj kolekciji švedskog brenda.

Foto: Arket

Učitati još
Zatvori