Kolijevka poznatog švedskog brenda podiže dječje krevetiće na novu razinu

Kolijevka poznatog švedskog brenda podiže
dječje krevetiće na novu razinu

Roditelji su zasigurno već čuli za švedski brend Sleepyhead koji je svoju dominaciju dječjim tržištem započeo inovativnim gnijezdima za bebe, takozvanim pods, koje imaju podignute rubove i u kojima beba može provoditi većinu dana i noći. Podignuti rubovi osiguravaju da se dijete osjeća sigurno, kao da ga se drži u naručju, pa zato može lakše zaspati, a ova su gnijezda odličan izbor mnogih roditelja kada je riječ o zajedničkom spavanju, igri, putovanjima s djetetom, maženju, smanjivanju rizika da će se beba sama otkotrljati i slično.

Aristot kolijevke

Nakon uspjeha svojih gnijezda koja su sada već poznata u cijelom svijetu, brend je odlučio napraviti korak dalje pa zakoračiti u proizvodnju kolijevki. I to ne bilo kakvih, već luksuznih kolijevki pod nazivom Aristot, koje će službeno lansirati u travnj 2019. Zasad su objavili nekoliko rendera proizvoda koji bi trebao utjeloviti samo ono najbolje za bebu – mekane i sigurne krevetiće koji bi, poput originalnog proizvoda, imitirali gnijezdo. Prekriveni baršunastim navlakama, u stilu chesterfield namještaja ili s uzorkom mramora, zaista ulaze u deluxe kategoriju kolijevki. Veliki plus je da jednom kad dijete preraste kolijevku, ona se može prenamijeniti u neki drugi komad namještaja i ostati u obitelji generacijama.

Na službenoj stranici može se razgledati nekoliko budućih modela za stylish roditelje koji će uskoro biti pušteni u prodaju.

Foto: Aristot

Učitati još
Zatvori