Učinkovito čišćenje kože

Učinkovito čišćenje
kože

Clarisonicov inovativni sustav Pro Sonic Skin Cleansing prvotno je razvijen za potrebe profesionalnih tretmana kože. No, ubrzo su ga počeli preporučivati vodeći dermatolozi, kozmetičari i stručnjaci za spa tretmane te je, postavši vodeći aparat za čišćenje kože, u potpunosti promijenio način njege koji sada mogu koristiti i pojedinci u svojim domovima uz samo 60 sekundi dnevno. Istraživanja su pokazala da se korištenjem aparata postiže poboljšano upijanje hranjivih tvari, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest je puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

Clarisonic aparat za čišćenje lica

Clarisonicova sonična metoda istovremeno je nježna i moćna; unosi radikalne promjene u kozmetičku industriju, spajajući proizvode koji djeluju na površini s tehnologijom koja prodire duboko u kožu uz fantastične rezultate: preobražava teksturu i smanjuje pore, a ten postaje ujednačeniji, blistaviji i mekši. Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Clarisonicova patentirana tehnologija zvučnih valova djeluje na prirodnu elastičnost kože, uklanjajući dubinske nečistoće iz pora i pripremajući kožu na bolje upijanje proizvoda za njegu.

Clarisonic Plus

Clarisonic Plus

Jedinstveni uređaj za njegu i čišćenje Clarisonic Plus ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute, s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.

Kompaktnog dizajna i jednostavan za primjenu, uređaj Clarisonic Mia 2 idealan je izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici. Mia 2 također se temelji na metodi soničnih valova; ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola. Clarisonic nudi četke jedinstvenog dizajna koje pristaju na sve modele, kao i posebno formulirane proizvode za čišćenje kože, što kupcima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno njihovim potrebama.

Clarisonic Mia 2

Clarisonic Mia 2

Preporuka

Zatvori