Trikovi za kosu uz koje ćete se svaki dan probuditi s lijepom frizurom
Trikovi za kosu uz koje ćete se svaki dan probuditi s lijepom frizurom

Trikovi za kosu uz koje ćete se svaki dan
probuditi s lijepom frizurom

Trikovi za kosu uz koje ćete konačno moći duže spavati, preskočiti jutarnji tuš i feniranje, a još uvijek imati odličan hair day. Probuditi se s lijepom frizurom uz ulaganje minimalnog napora je poput sreće koju osjetite kad slučajno naletite na 70-postotni popust u svom omiljenom dućanu. Bez obzira na teksturu, boju ili stil, postoji jedna stvar koju gotovo svi žele, a to je kosa koja svaki dan izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Međutim, ponekad jednostavno nemamo vremena za odlazak frizeru jer jedva stignemo i oprati svoju kosu. Zato je dobro imati nekoliko trikova u rukavu za postizanje najljepše frizure svaki dan. Stručnjaci su podijelili savjete koji će držati vašu frizuru na mjestu tijekom noći kako bi ujutro mogli uživati u najboljim rezultatima.

Kako očuvati svoju fen frizuru?

Da biste sačuvali volumen svoje fen frizure i kako ne bi pokvarili frizuru općenito, koristite meku, pjenastu kopču sa žicom kako bi ju nježno pričvrstili u punđu, nisko uz vrat. Isto tako, možete koristiti velike ukosnice kako biste pričvrstili kosu u labavu, visoku punđu. Ako ste svježe oprali kosu navečer prije spavanja, a želite se probuditi s velikim valovima, umotajte raščešljanu i glatku, gotovo suhu kosu u dvije pravilne punđe, poput krafni, s obje strane glave.

Kako se probuditi s glatkom i ravnom kosom?

Počnite iza uha i omotajte svu kosu u jednom smjeru oko glave kako biste stvorili ravnu, glatku površinu. Potom ju osigurajte velikim ukosnicama gdje god je to potrebno. Zatim čvrsto zavežite svileni šal oko glave kako biste zadržali kosu na mjestu cijelu noć. Ujutro uživajte u krasnoj, sjajnoj i ravnoj kosi.

Kako postići divne beach waves svako jutro?

Napravite dvije francuske pletenice, po jednu na svakoj strani glave. Ispletite ih što labavije, do samih vrhova kose, kako biste dobili što ljepši rezultat.

Za malo manje teksturiran učinak, s manje loknica, nanesite pjenu na kosu, a zatim uvinite pet do šest punđi, srednje veličine, krećući se u smjeru od lica i osigurajte ih ukosnicama. Ovi trikovi za kosu omogućit će vam prirodne, Gisele valove kad ujutro raspustite kosu.

Trikovi za kosu uz koje ćete izbjeći divlje šiške?

Bilo da ih počešljate i nježno oblikujete fenom ili ih pričvrstite u stranu s kopčom, šiške treba oblikovati i pričvrstiti odmah nakon pranja, u suprotnom će biti beznadne. Nanesite mat pomadu za kosu duž šiški, uz pomoć četke, za brzi popravak ujutro. Isto tako, prije spavanja možete na šiške nanijeti malo šampona za suho pranje kako bi upio višak masnoće koja se luči tijekom noći.

Nakon toga ih namotajte na vikler srednje veličine ili onaj najveći, ovisno o dužini šiški, i dobro ga pričvrstite kako bi ostao na mjestu cijelu noć. Nakon što ujutro maknete vikler, ako su vam šiške možda previše uvinute za vaš ukus, samo ih malo poprskajte s vodom kako bi se ljepše namjestile.

Kako dubinski nahraniti kosu tijekom noći?

Počnite s detaljnim pranjem kose s fokusom na vlasište. Upotreba tople vode otvorit će kutikule i omogućiti vašem hidratantnom proizvodu da prodre duboko u svaku vlas. Zatim nanesite hranjivu masku ili ulje na cijelu kosu uz pomoć češlja sa širokim zubima, kako biste osigurali ravnomjerno nanošenje.

Umotajte kosu prozirnom folijom, tako da zaštite svoju posteljinu tijekom noći i zadržite kosu na mjestu. Ujutro dobro isperite sve ostatke iz kose s hladnom vodom. Tako ćete zaključali hidratantne sastojke i uživati u zdravoj i sjajnoj frizuri nakon sušenja.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori