Trik uz koji ne morate trošiti bogatstvo na luksuzne mirise – niti ih se odreći

Trik uz koji ne morate trošiti bogatstvo na luksuzne mirise – niti ih se odreći

https://www.instagram.com/p/ByhXam-jveM/?utm_source=ig_web_copy_link

Puno je obožavatelja luksuznih i niche parfema, u to ne sumnjamo. Međutim, vjerujemo da mnogi ne znaju za ovaj vrhunski trik koji može uvelike umanjiti trošak prilikom kupovine jednog od takvih luksuznih mirisa. Pritom se ne morate niti odreći svojih najdražih aroma i možete biti sigurni da ćete i dalje mirisati kad god to poželite. Također, imajte na umu da se ovaj trik ne odnosi na dupe proizvode. Svi vole dobar dupe proizvod, ali ponekad jednostavno ne želite Zarinu verziju Dior J’adore parfema jer želite Diorovu verziju Dior J’adore parfema. Ključ je u tome da se ne uzimate zdravo za gotovo sve ono što piše na naljepnicama proizvoda. Naravno, i dalje ćete gledati da je vaš omiljeni brend u pitanju, ali isplati se razmisliti o kupovini malo drugačije vrste proizvoda.

Najbolji mirisi u različitim oblicima

Ispostavilo se da će vam mnogi brendovi koji proizvode mirise rado ponuditi svoje najbolje mirise u različitim oblicima. Pored svijeća, postoje parfemi za kosu, mirisi za prostorije i slično. Isto tako nije baš tajna da su cijene mirisa u tim oblicima mnogo niže. Međutim, popisi sastojaka parfema obično su tajni, a vjerojatno vas zanima što ćete dobiti kad, recimo, kupite parfem za kosu umjesto toaletne vode ili parfema. Obično je parfem za kosu najnježniji prema svom sastavu, nakon njega dolazi parfem i onda mirisi za prostorije. Parfem za kosu sadrži najmanji postotak mirisa i manje alkohola kako ne bi oštetio kosu. Mirisi za prostorije su također manje koncentrirani, ali obično se prodaju po puno nižoj cijeni, a to zvuči kao kompromis s kojim možemo živjeti, zar ne?

Istražimo, primjerice, Byredo ponudu. Jedan parfem od 100 ml koštat će vas oko 1399 kuna. Međutim, miris za kosu košta puno manje pa ga možete kupiti za otprilike 400 kuna, u pakiranju od 75 ml. Sviđa li vam se možda Bibliotheque od Byreda? Njega možete nabaviti u vrlo elegantnoj bočici od čak 250 ml, u obliku mirisa za prostorije, za 665 kuna. Ne morate se ustručavati i slobodno ga nanesite dok nitko ne gleda. Ono što se razlikuje unutar formula ovih proizvoda vjerojatno nitko neće primijetiti, pa čak ni vi, dok ih nosite.

Foto: Instagram, Byredo

Učitati još
Zatvori