Tekući puderi s dobrim prekrivanjem koje ćemo nositi nakon vrućeg ljeta

Tekući puderi s dobrim prekrivanjem koje
ćemo nositi nakon vrućeg ljeta

@carmengracehamilton

Ljeto je godišnje doba u kojem minimiziramo sadržaj u kozmetičkoj torbici te se okrećemo proizvodima laganih, prozračnih tekstura koji na koži ne djeluju teško. Međutim, kako se mijenjaju godišnja dobra, tako se mijenja i beauty rutina, a s dolaskom jesenske sezone i prvih hladnijih dana, vratit ćemo se tekućem puderu koji je tijekom ljeta pomalo pao u drugi plan. Početak svakog kvalitetnog make upa krije se upravo u podlozi, a tekući puder je taj koji prekriva sitne nedostatke na površini te stvara ujednačen ten na kojem onda možemo graditi ostatak looka.

@carmengracehamilton

Danas su formule različitih pudera na tržištu dovedene gotovo do savršenstva pa oni na koži mogu izdržati cijeli dan, ali i kontrolirati pojačano lučenje sebuma tako da, čak i ako pripadate zahtjevnijim tipovima kože – mješovitom i masnom, možete imati nepromijenjenu podlogu na licu tijekom cijelog dana. Puder je jedan od make up proizvoda u koje vrijedi investirati jer zbog njih cijeli make up look izgleda bolje. Ipak, nije nužno izdvojiti vrtoglavo visok iznos jer su se u posljednje vrijeme istaknuli i tekući puderi s drogerijskim potpisom te se kvalitetom mogu usporediti s puderima luskuznih brendova.

Izdvojili smo nekoliko pudera s potpisom drogerijskih i luksuznijih brendova koji imaju odličnu pokrivnost, a istovremeno ne stvaraju omraženi efekt maske na licu, već je ten prirodniji i prozračniji. Također, ovi puderi dobro kontroliraju i lučenje sebuma pa se neće pojaviti nezadovoljstvo zbog sklizanja podloge s lica ili stvaranja cakey efekta.

Učitati još
Zatvori