10 malo drukčijih manikura za jesenske dane

10 malo drukčijih manikura
za jesenske dane

Svaka sezona sa sobom donosi nove trendove, a oni kojima se posebno veselimo u beauty svijetu su trendovi u manikuri. I dok je dugo vremena jesen bila rezervirana za zagasitu paletu boja u kojoj prevladavaju nijanse bordo, maslinaste i smeđe, ova hladna sezona donosi nešto novo i pomalo drugačije. Međutim, bez obzira na to jeste li ljubiteljica (pomaknute) klasike ili volite otkačene trendove, ove jeseni svatko može pronaći idealnu manikuru za svoj stil koja će se uklopiti i u različite prigode jer izgledaju decentno, a istovremeno jako cool.

@drybylondon

Zavirili smo na Instagram-feedove poznatih kozmetičkih salona i pronašli odličnu inspiraciju koja vam može poslužiti pri idućem odlasku u kozmetički salon. Govoreći o trendovima, vratila nam se francuska manikura, no ovog puta dolazi u malo drukčijem izdanju pa, umjesto klasične bijele francuske manikure, sve su popularnije one u otkačenijim bojama poput zelene, plave i narančaste. Tu je i vječna crvena koja ne poznaje trendove niti godišnja doba, a odlično izgleda kao dio nail arta, ali i u kombinaciji s nijansama bež, narančaste, ružičaste… Iako su zagasite boje zaštitni znak svake jesenske kolekcije, pastelne palete nisu pale u drugi plan, već baš suprotno – ove sezone izgledaju ljepše nego ikad, osobito u velikom ovosezonskom trendu kad je svaki nokat obojan drugom bojom.

Minimalistice će također doći na svoje jer plain manikura upotpunjena tek detaljem poput crne točke osvaja feedove na društvenim mrežama. Ako tražite idealnu manikuru za ovu jesen, u nastavku donosimo najljepšu inspiraciju s Instagrama među kojom ćete zasigurno pronaći onu savršenu.

@paintboxnails
@paintboxnails
@aliciatnails
@drybylondon
@betina_goldstein
@betina_goldstein
@betina_goldstein

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori