Svilena jastučnica je alat za njegu kose koji vam je oduvijek nedostajao

Svilena jastučnica je alat za njegu kose
koji vam je oduvijek nedostajao

https://www.instagram.com/p/B3TAMx9HOiw/?utm_source=ig_web_copy_link

Buđenje sa savršenom kožom i kosom zvuči kao mit rezerviran za carstvo bajki ili romana. U stvarnom životu često se izvlačimo iz kreveta s čudnim oblicima urezanim u kožu lica i kosom koja je manje sjajna nego što je bila noć prije, a o njezinom izgledu i zapetljanosti nećemo niti pričati. Ako se i vi suočavate s ovakvim posljedicama spavanja svako jutro, to je vjerojatno jasan pokazatelj da vam je možda potrebna jedna kvalitetna svilena jastučnica. Srećom, sve više beauty brendova, kao i onih koji se bave dizajnom tekstila za dom, redizajniraju svoje linije proizvoda. Stoga su mnoge jastučnice danas posebno kreirane kako bi ciljale na eliminaciju nekih od najvećih briga vezano uz zdravlje i ljepotu naše kože i kose tijekom noći.

Noć je vrijeme za obnovu kose

https://www.instagram.com/p/B3Ew7Ann4eK/?utm_source=ig_web_copy_link

Noć je najbolje vrijeme za obnovu, kako kože tako i kose. Stoga, ima smisla što upravo na tom polju dolazi do toliko mnogo inovacija. Budući da jednu trećinu svakog dana provodimo spavajući, zašto ne bismo to vrijeme iskoristili najbolje što možemo? Zdrava koža, kosa i bolji san uistinu nisu nešto što bi trebali propuštati, a sve što vam je potrebno je jedna kvalitetna svilena jastučnica. Već neko vrijeme znamo da spavanje na svilenoj jastučnici ima blagotvoran učinak, a preporučuju ih i celebrity frizeri, dermatolozi i beauty eksperti.

Jastučnica od svile kao dodatni alat za njegu kose

Obično se tijekom spavanja, pramenovi vaše kose trljaju jedni o druge. To rezultira umornom i zapetljanom kosom. Pored toga, pamuk je visoko upijajući materijal koji uklanja prirodnu vlagu koja je prisutna u vašoj kosi i koži. To smanjenje vlage čini vašu kosu sklonom lomljenju. Nakon što i sami pokušate spavati na svili, vidjet ćete izvanredne rezultate. Vaša kosa bit će zdravija, glatka i sjajnija nego ikad prije. Spavanje na svilenoj jastučnici omogućit će vam i lakše oblikovanje kose. Kako bi mogli uživati u svim blagodatima svilene jastučnice, u nastavku možete naći nekoliko naših prijedloga.

Zoë Ayla

Zoë Ayla Pillowcase

Poboljšajte svoj ritual spavanja luksuznom, mekanom, svilenom jastučnicom Zoë Ayla. Osim što ćete imati ljepšu kožu lica zbog smanjenog trenja i apsorpcije jastučnice, vaša kosa će biti ljepša i mekša. Ova jastučnica prilagođena je vašoj kosi i štiti ju od petljanja i lomova.

Night Clean

Night Clean Silk Pillowcase

Ako tražite jastučnicu izrađenu od prirodnih, neobrađenih svilenih vlakana, konkretno 100-postotne eko-svile, ovo je idealan izbor za vas. Night’s Clean svilena jastučnica definitivno će biti vaša jastučnica broj jedan. S obzirom na sve dobrobiti koje može donijeti vašoj kosi, zasigurno vas neće razočarati.

Ilks

Ilks Silk Pillowcase

Uživajte u nježnom dodiru svilene jastučnice i pobrinite se za svoju kožu i kosu. San na prirodnoj svili je uistinu luksuz. Ova jastučnica je napravljena od 100-postotne Mulberry svile, koju krase sjaj, punoća, mekoća i dugotrajnost. Skriveni zatvarač omogućuje da jastučnica čvrsto stoji na jastuku, a istovremeno vas on ne ometa tijekom spavanja.

Slip

Slip Silk Pillowcase Queen Marble

Čak i ako imate samo nekoliko sati za spavanje, ova najprodavanija Slip Silk jastučnica može vam pomoći u tome da imate osjećaj kao da ste spavali punih osam sati. Također, ona dolazi u šest različitih, sofisticiranih boja.

The Hollywood Silk Solution

The Hollywood Silk Solution Pillowcase

Nemojte dopustiti da vam se frizura pokvari nakon samo jedne prospavane noći. Ova jastučnica, napravljena od Mulberry svile, obećava da vam se kosa nikad neće zaležati tijekom spavanja, a uz to će ju održavati zdravom i sjajnom. Ova jastučnica dolazi s obećanjem da će smanjiti i trenje na osjetljivu kožu lica te spriječiti nastanak bora tijekom spavanja.

Shhh Silk

Shhh Silk White Marble Pillowcase

Ovo su trenutno možda najljepše jastučnice na tržištu. Svilene jastučnice australske marke Shhh Silk vaš će san podići na novu razinu, a uz to će uljepšati i vaš krevet svojim crno-bijelim, mramornim dizajnom. I ove su jastučnice napravljene od 100-postotne svile, što već znamo da je neopisivo zdravo za vašu kožu i kosu.

Foto: Look Fantastic, Ilks, Vivre, Nordstrom, Shhh Silk, The Hollywood Silk Solution

Učitati još
Zatvori