Otkrijte koji su najbolji puderi za one svijetle puti

Otkrijte koji su najbolji puderi
za one svijetle puti

https://www.instagram.com/p/B_Aq52KDeWo/?utm_source=ig_web_copy_link

Pronalazak savršene nijanse pudera koja se savršeno podudara s tonom kože može biti posebno teško kad se nalazite na onom svjetlijem kraju spektra. Često se sve svodi na prepoznavanje vašeg podtona i pronalazak brenda pudera koji u svojoj ponudi ima puno različitih opcija nijansi. Srećom, kad se radi o rasponu nijansi, brendovi nude sve veći i bolji izbor, tako da ne sumnjamo u to da vaš savršeni puder samo čeka na to da ga nađete.

Svijetli puder: Što trebate znati da bi našli savršenu nijansu?

Isprva bi bilo dobro da identificirate svoj podton – ima li vaša koža topli, žuti podton ili ružičasto, hladni podton. Postoji nekoliko trikova pomoću kojih ga možete otkriti. Na primjer, ako vam se čini da vam bolje stoji zlatni nakit, vjerojatno imate topli podton. Međutim, ako vam bolje stoji srebrni nakit, vjerojatnije je da imate hladni podton. S druge strane, ako se najbolje osjećate kad nosite nakit od ružičastog zlata, postoji dobra šansa da imate neutralan podton.

Važno je to da znate želite li da vaš puder bude identične boje kao i vaša koža ili želite da bude toplije i tamnije nijanse. To može ovisiti o dobu godine kada kupujete puder i o tome hoće li se ton vaše kože mijenjati. Primjerice, ako uskoro idete na ljetovanje trebali biste potražiti malo tamniju nijansu pudera. Zlatno pravilo pronalaženja vašeg savršenog pudera je isprobavanje pudera na vlastitoj koži. Izbjegavajte pokušaje pronalaska savršenog pudera isprobavajući proizvod na stražnjoj strani ruke. Koža na ruci je drugačije boje od kože lica pa bi vrlo lako mogli pogriješiti. Da bi vam u startu malo olakšali, u nastavku vam donosimo najbolje pudere za one svijetle puti.

Učitati još
Zatvori