‘It’ cure obožavaju prirodnu metodu pomlađivanja

‘It’ cure obožavaju
prirodnu metodu pomlađivanja

Pomladivanje koze

Neinvazivni estetski tretmani i zahvati najtraženiji su pomagači u održavanju mladolikog izgleda. Poznate, ali i nepoznate dame koje žele izgledati mlađe, svježije i odmornije, redovito posjećuju estetske poliklinike kako bi u kratkom vremenu osvježile svoj izgled i pomladile kožu.

Jedna od najcjenjenijih zagrebačkih estetskih liječnica, dr. Jeannette Gjurić, zahvaljujući svom opuštenom i otvorenom pristupu, postala je ne samo omiljena liječnica poznatih zagrebačkih djevojaka i žena, već i njihova dobra prijateljica.

Revolucionarne metode pomlađivanja

Specijalistica je anesteziologije i stručnjakinja za tradicionalnu kinesku medicinu, te prava zaljubljenica u estetske tretmane koje oplemenjuje s komplementarnom medicinom, no poznate ju dame obožavaju zbog potpuno prirodnih metoda mršavljenja, pomlađivanja i održavanja mladolikog izgleda.

dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić

dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić

Polikliniku Sinteza, čiji su vlasnici dr. Gjurić i njen suprug Mislav, redovito posjećuju Minea, Nataša Janjić, Marija Borić, i brojne druge poznate zagrebačke cure, koje ne skrivaju oduševljenje svojom liječnicom i njenim revolucionarnim metodama pomlađivanja. Dokaz da imaju povjerenja u nju, pokazuje činjenica da su spremne iskušati sve inovativne metode u kojima je dr. Gjurić stručnjakinja.

Minea se nedavno odlučila isprobati popularnu HCG dijetu koju je dr. Gjurić modificirala kako tijelo ne bi gubilo mišićnu masu,a masno tkivo u problematičnom području se otopilo. Dr. Gjurić odlučila se na sebi testirati svoju novu dijetu i pridružiti se Minei, a već nakon nekoliko tjedana obje su ponosno pokazivale svoje izvrsne rezultate.

Renata Končić Minea

Renata Končić Minea

Poznate djevojke obožavaju ANR

Zbog njenog inovativnog pristupa mršavljenju, ljepoti i pomlađivanju, ovu liječnicu sa zagrebačkom adresom zbog neinvazivnih metoda pomlađivanja obožava i glumica Nataša Janjić. Njene kolegice Marija Borić i Jelena Miholjević također su pobornice neinvazivnog pomlađivanja, a o bliskom odnosu s najdražom liječnicom govori i činjenica da se dr. Jeannette Gjurić često pojavljuje na njihovim premijerama i predstavama. Iako doktorica ne govori javno o svojim klijenticama, mnoge od njih u svojim javnim istupima upućuju čestitke i pohvale svojoj ljubaznoj i stručnoj liječnici, s čijim su radom oduševljene.

Revolucionarna metoda pomlađivanja za kojom su poludjele zagrebačke djevojke i žene je ANR metoda (Absolutely natural rejuvenation ili apsolutno prirodna rejuvenacija), koja je jedinstvena u svijetu i nudi potpuno nov način pomlađivanja kože. Metoda je nastala na temelju dugogodišnjih istraživanja, spoznaja i strasti dr. Gjurić prema prirodnim metodama pomlađivanja.

Marija Borić

Marija Borić

Jedna od zaljubljenica u ovu prirodnu metodu je i glumica Marija Borić. Budući da je tretman idealan za vraćanje sjaja i svježine lica, Marija se s punim povjerenjem prepustila u ruke dr. Gjurić. „Posljedice  višesatnih i iscrpljujućih snimanja najviše se primjećuju upravo na koži, zbog čega je ANR izvrsna metoda koja mi vraća blistavost kože“, kazala je Marija.

Što je apsolutno prirodna rejuvenacija?

ANR metoda uključuje kombinaciju biorezonance, PRP tretmana (pomlađivanje vlastitom krvnom plazmom) i ekskluzivne organske kozmetičke linije dr. Stribora Markovića, čijom primjenom se osiguravaju dugotrajni rezultati tretmana. Koža se na ovaj način pomlađuje 100% prirodno, a kombiniranje komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-age tretmana postižu se izvrsni rezultati. Poznate dame obožavaju ANR metodu jer je vrlo učinkovita u uklanjanju bora i nepravilnosti, a potpuno prirodno potiče i proizvodnju kolagena.

Jelena Miholjević

Jelena Miholjević

Dr. Gjurić tvrdi kako je tretman namijenjen svima koji imaju umornu i suhu kožu te joj žele vratiti elastičnost, usporiti starenje, pa čak  i korigirati neujednačenu pigmentaciju. Njene klijentice u stalnoj su potrazi za prirodnim rješenjima koja će revitalizirati njihovu kožu i podariti im mlađi i svježiji izgled, a ova metoda odgovara na sve njihove zahtjeve.

Tretirati se mogu lice, vrat, obrazi, podočnjaci, bore i dekolte, a tretman je siguran i može ga se provoditi tijekom cijele godine, pa doktorica zaključuje kako mlađim generacijama neće trebati face lifting, jer je već sad moguće filerima, botoxom, tretmanima krvnom plazmom i biorezonancom postići fantastičan izgled. Ovaj jedinstveni tretman pomlađivanja možete isprobati u Poliklinici Sinteza u Zagrebu, u vještim rukama liječnice koja ga je i osmislila.

Biorezonanca u kombinaciji s tretmanom krvnom plazmom daje izvrsne rezultate u podizanju i zatezanju kože lica te očuvanju mladolikosti, a dr. Gjurić u Poliklinici Sinteza koristi vrhunski BICOM aparat koji prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože pomoću specijalnih elektroda, čime se olakšava pravilno funkcioniranje stanica.

Supružnici Gjurić i Nataša Janjić

Supružnici Gjurić i Nataša Janjić

PRP tretman krvnom plazmom, koji je sastavni dio ANR metode, jedan je od najtraženijih estetskih tretmana, a redovito mu se podvrgavaju Angelina Jolie, Kim Kardashian i Kate Moss, pa ne čudi činjenica da su i domaće dame poludjele za njim.

Tretman krvnom plazmom – kako nas vlastita krv pomlađuje?

Zanima vas što je točno PRP tretman i kako sastojci iz naše krvi mogu pomladiti našu kožu? PRP (Platelet Rich Plasma) tretman koristi vlastite trombocite pacijenta u visokoj koncentraciji, iz kojih se oslobađaju brojni faktori rasta. Pacijentu se vadi krv, stavlja u posebnu centrifugu koja ekstrahira plazmu punu faktora rasta i matičnih stanica koje imaju stimulacijski i hidratacijski efekt na kožu i poboljšavaju lokalnu mikrocirkulaciju stimulirajući proces obnove kože.

Plazma koju dobijemo nakon 10 minuta se injektira se tankim iglicama u lice, dekolte, vrat i ruke, a faktori rasta iz plazme pomažu pri proizvodnji novog kolagena i pomažu obnovi oštećene kože te usporavaju i otklanjaju znakove starenja. U dubokim slojevima tkivo je prokrvljeno, koža hidratizirana, stvara se novi kolagen, a nestaju bore i pigmentacije. Tretman traje vrlo kratko, gotovo je bezbolan, a nuspojave su toliko blage da nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana.

Apsolutno prirodna rejuvenacija

Tretman je stekao ogromnu popularnost jer je omogućio pomlađivanje i lifting efekt na licu svima onima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim zahvatima estetske kirurgije.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo, brojne zadovoljne klijentice i zavidnu reputaciju, po savjete Dr. Gjurić dolaze brojne poznate poslovne žene, glumice, pjevačice, ali i obične djevojke i žene , upravo zbog činjenice da je poznata kao ljubiteljica prirodnog izgleda i neinvazivnih metoda.

Tajnu svog uspjeha i popularnosti dr. Jeannette Gjurić objašnjava vrlo jednostavno – mnogo rada, truda i usavršavanja, inovativnosti u poslu, a što se tiče odnosa s pacijentima, kao najvažnije izdvaja posvećenost i osobni pristup.

 

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori