Estetska stomatologija – snaga zdravog i lijepog osmijeha

Estetska stomatologija – snaga
zdravog i lijepog osmijeha

Samopouzdanje, mladenačka svježina, poboljšano ukupno zdravlje – sve to donosi lijep i skladan osmijeh. Danas, u vrijeme izuzetno kvalitetnih materijala i napredne tehnologije koji se koriste u stomatologiji, savršen osmijeh bliže nam je nego ikada. Poliklinika Niveus, jedna od vodećih zagrebačkih dentalno-estetskih poliklinika, idealan je spoj modernog pristupa stomatologiji i obiteljske tradicije.

Uz suvremenu tehnologiju i stalno usavršavanje, tim poliklinike Niveus kreira prekrasne osmijehe svojim pacijentima. Simbol cvijeta koji krasi logotip poliklinike Niveus vjerno dočarava nježnost, pažnju i potpunu posvećenost detaljima u radu cijelog tima, a posebice osnivačice i vlasnice dr. med. dent. Ive Slade Knežević.

Temeljna karakteristika rada poliklinike Niveus je mijenjanje života nabolje, a znamo da osmijeh na licu uvijek znači sreću, radost i pozitivnu energiju. Vjerujemo da ste se mnogo puta pogledali u zrcalo i poželjeli da je vaš osmijeh malo bjelji, mrvicu pravilniji ili da imate ujednačen oblik zubi. Jeste li znali da estetska stomatologija ujedinjuje sve estetske zahtjeve, s ciljem postizanja sklada i elegancije osmijeha?

Svaki osmijeh je jedinstven, baš poput zjenice oka ili otiska prsta. Uvijek iznova s veseljem dizajniramo osmijeh naših pacijenata, posvećujući mnogo pažnje najsitnijim detaljima. Preciznost i detalji ono je što daje poseban pečat svakom osmijehu, a u konačnici je temelj kvalitetnog estetskog stomatološkog pristupa“, objasnila je dr. med. dent. Iva Slade Knežević.

Na pitanje što pacijenti najviše traže kad se odluče posve uljepšati svoj osmijeh, dr. med. dent. Slade Knežević nadodaje: “Cirkonske krunice među najboljim su i najtraženijim estetskim stomatološkim terapijama u našoj poliklinici. Prirodna transparentnost i refleksija svjetla koje pruža cirkon vjerno zamjenjuje prirodan zub, kako estetski, tako i funkcionalno. Radi se zaista o visokokvalitetnom materijalu kojeg upotrebljavamo prilikom kreiranja novog, zdravog i blistavog osmijeha“.

Poliklinika Niveus u kreaciji hollywoodskih osmijeha

Sigurno ste čuli pojam ‘hollywoodski osmijeh’. Iako se često radi o kombinaciji različitih stomatoloških terapija koje stoje iza takvog predivnog rezultata, vrlo često se radi o keramičkim zubnim ljuskicama. Ljuskice su minimalno invazivna estetska terapija koja ujednačava oblik zubi, nijansu i neželjeni razmak, kao i okrhnuća ili istrošenost zubi. Uz adekvatnu zubnu higijenu, ljuskice će uljepšavati vaš osmijeh dugi niz godina.

Na savršen i zdrav osmijeh nitko ne može ostati ravnodušan, a ponekad je i samodostatna komunikacija između dvije osobe. Osmjehom se može reći puno toga, bez ijedne riječi. Upravo zato, dr. med. dent. Iva Slade Knežević kaže kako je u toplim mjesecima najtraženiji tretman izbjeljivanja zubi. Uslijed česte konzumacije obojene hrane i pića, ali i trošenjem cakline, nijansa zubi se s godinama mijenja. Tako žućkaste ili sivkaste nijanse postaju sve naglašenije.

Pomislite li na ortodonski tretman, vjerojatno vam na pamet padaju tinejdžeri s metalnim bravicama. No, u današnje vrijeme ortodoncija je toliko napredovala pa tradicionalne bravice sve više zamjenjuju prozirni aparatići. U poliklinici Niveus možete odabrati vrlo učinkovitu i diljem svijeta popularnu ortodontsku terapiju Invisalign prozirni aparatić.

Osim što značajno skraćuje vrijeme potrebno da se ortodontske nepravilnosti isprave, Invisalign ispravlja gotovo sve ortodontske anomalije. Aparatić je transparentan, stoga ne utječu na estetiku osmijeha, a nositi ga mogu svi, bez obzira na dob.

“Invisalign je doista maleno čudo koje čini ogromnu razliku. Namijenjen je svima koji žele ispraviti veće ili manje nepravilnosti zubi, a posebno onima koji su dosad izbjegavali ortodontsku terapiju jer su smatrali da je jedina opcija bravice“, objašnjava dr. med. dent. Iva Slade Knežević.

Obrišite tragove umora i popravite tonus lica

U trenutku kad je vaš osmijeh, zahvaljujući širokom spektru terapija koje objedinjuje estetska stomatologija, napokon kao iz snova, vjerujemo da ćete biti sretni i spremni za nove pobjede. Ako uz to želite osvježiti tonus lica, obrisati tragove umora ili izglačati tu tvrdoglavu boricu, elegantno, bezbolno i efikasno će vam u tome pomoći dermalni fileri. Njegovan, svjež i zdrav izgled, baš kao i osmijeh, zlatni je standard suvremene brige o sebi.

“Sklad i prirodan izgled osnovna je misao vodilja svakog našeg tretmana. Naš tim neprestano se usavršava kako bismo našim pacijentima osigurali najbolju, najsigurniju i najučinkovitiju terapiju“, završava naš razgovor dr. med. dent. Iva Slade Knežević.

Zdravlje je vrijedno svakog našeg truda – naše tijelo naš je vjerni suputnik kojeg svatko treba maksimalno čuvati. Počevši od zdravog i blistavog osmijeha, preko naših pozitivnih misli, pa sve do prirodnog i njegovanog odraza u zrcalu. Sve to potražite u jednoj od omiljenih poliklinika u Zagrebu, u poliklinici Niveus.

Više o poliklinici Niveus pročitajte na web stranici na kojoj se možete brzo i jednostavno naručiti na individualne konzultacije s dr.med.dent. Ivom Slade Knežević.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori