Otkrivamo suvremene profesionalne metode savršeno bijelog osmijeha u samo nekoliko minuta
Otkrivamo suvremene profesionalne metode savršeno bijelog osmijeha u samo nekoliko minuta

Otkrivamo suvremene profesionalne metode savršeno bijelog osmijeha u samo nekoliko minuta

U današnje vrijeme, pod utjecajem društvenih mreža i trendova koji promoviraju lijepe zube, sve više ljudi teži postizanju savršenog osmijeha. Svjesni smo da neke od naših omiljenih navika, poput jutarnje kave, uživanja u vinu, pušenja ili konzumiranja obojenih namirnica, mogu pridonijeti promjeni boje naših zuba, međutim i za to postoji dugotrajno rješenje. Poliklinika Miličić Dent pruža jednostavno i profesionalno rješenje, s fokusom na minimalno invazivne metode, kako bi vas učinili zvijezdom vlastitog osmijeha.

Suvremeni standardi ljepote i estetike često promiču svijetle i bijele zube kao simbol zdravlja i mladosti, a ostvarivanje savršenog osmijeha omogućuje i veliku razinu samopouzdanja. Iz tog razloga mnogi se odlučuju na profesionalno izbjeljivanje zubi. Kroz primjenu vrhunskih materijala i najnovije tehnologije, stručnjaci iz Poliklinike Miličić Dent vaš put prema blistavom osmijehu čine lakšim nego ikada prije.

Poliklinika Miličić Dent
Poliklinika Miličić Dent

Uz suvremene tehnologije, profesionalno izbjeljivanje zubi garantira bjelje zube za čak nekoliko nijansi, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Ono što mnoge oduševljava je to što je izbjeljivanje zubi najdugotrajnija metoda, a uz pravilno održavanje, rezultati mogu trajati do nekoliko godina.

Je li Hrvatima bitniji izgled ili zdravlje zubi? 

Hrvati se odlučuju na profesionalno izbjeljivanje zubi, jer mnogi čimbenici vrlo lako narušavaju estetiku osmijeha, međutim brinemo li ipak previše o izgledu zubi, a premalo o njihovom zdravlju? „Hrvatima je u većini slučajeva vrlo bitan sam izgled zubi, međutim moram pohvaliti pacijente koji s godinama sve više brinu i o svom oralnom zdravlju.“, govori dr. Marko Miličić, jer upravo je zdravlje zubi prethodnik uspješnom izbjeljivanju zubi.

Poliklinika Miličić Dent

Tretman profesionalnog izbjeljivanja zubi preporučuje se svima koji žele poboljšati estetiku svog osmijeha, pod uvjetom da imaju zdrave zube, bez velikih ispuna ili protetskih nadomjestaka. Poliklinika Miličić Dent nudi i kućno izbjeljivanje kao podršku postignutim rezultatima, omogućavajući pacijentima održavanje bijelih zuba.

Spoj modernog i tradicije

Poliklinika Miličić Dent, kao jedan od predvodnika kvalitetne dentalne skrbi u Hrvatskoj, predstavlja idealnu kombinaciju modernog pristupa i dugogodišnje obiteljske tradicije. Iskusan tim stručnjaka estetske stomatologije predvođen oralnim kirurgom dr. Markom Miličićem, u tri generacije ima više od 30 godina iskustva i 30.000 makeovera osmijeha.

Poliklinika Miličić Dent nalazi se u prekrasnom Parku kneževa, na adresi Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike. Naručiti se možete na email info@milicicdent.hr ili na broj telefona 01/2080-328.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori