Tri tretmana za ‘last minute’ oblikovanje tijela prije ljetovanja

Tri tretmana za ‘last minute’
oblikovanje tijela prije ljetovanja

Ljeto se vratilo i označilo početak sezone godišnjih odmora, uživanja na suncem okupanim plažama i relaksacije uz bazen u kojem ćemo potražiti dozu osvježenja i kratki odmor od užurbane svakodnevice i užarenih gradskih ulica. Istovremeno, početak ljeta znači i ponovni fokus na figuru – nakon duge zime i toplih slojeva odjeće kojima smo uspješno prekrivali figuru, stiglo nam je vrijeme prozračnih haljina, bluza, suknji i kupaćih kostima koji ne ostavljaju prostora za ‘pogrešku’.

S tek nekoliko dana koji nas dijele od odlaska na more, mnogi od nas zapitat će se ima li nade i za one koji su cijelu zimu i proljeće, proveli „bezbrižno“, uživajući u blagodatima široke i debele odjeće, pomalo zaboravljajući na zdravu prehranu i važnost tjelovježbe?

Pozitivan odgovor smo pronašli u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin koji je svoju ponudu, ususret ljetu, obogatio s čak tri nova jedinstvena tretmana na ovim područjima. Ovisno o problematici, svaki od ovih hi-tech uređaja djeluje ciljano i zasebno, no mogu se i međusobno kombinirati za brže, bolje i učinkovitije rezultate i tijelo bez parea!

Kojim se to tretmanima tijelo može stesati u ‘pet do dvanaest’ i koje kritične zone mogu postati regije koje ćete s ponosom isticati?

TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA KOJI DONOSE ODLIČNE REZULTATE – U SAMO NEKOLIKO DANA

Zahvaljujući sve naprednijoj i sofisticiranijoj tehnologiji, beauty svijet neprestano se mijenja, a inovativne promjene osobito su značajne kada su beauty tretmani u pitanju. Početak ljetne sezone uvijek će nas podsjetiti na sve one kritične zone zbog kojih se osjećamo nesigurno. Iako je donedavno za oblikovanje figure bio potreban razrađeni plan i program, zahvaljujući napretku tehnologije, sada će vam za odlične rezultate biti dovoljno tek tjedan ili dva. CoolScupting, ZWavePro i Z Field novi su beauty tretmani Poliklinika Bagatin u Zagrebu i Splitu koji donose savršeni odgovor na potragu za last minute rješenjem za oblikovanje tijela koje smo oduvijek tražili.

Tehnologija ciljanog zamrzavanja masnih stanica dostupna vam je na zagrebačkoj adresi, a odnedavno CoolSculpting uređaj možete naći i u njihovoj Poliklinici u Splitu. Time je Dalmacija dobila svoj prvi uređaj ove nove tehnologije za neinvazivno oblikovanje tijela koja je u svijetu napravljena preko čak sedam milijuna puta. Također, ne smijemo izostaviti i ‘Z revoluciju’, uređaje koji su 2u1, djeluju samostalno, ali i u kombinaciji s drugim tretmanima za veću učinkovitost i brže rezultate. 

Iza novih tretmana nalazi se znanost i vrhunska tehnologija zbog čega, ne samo da su iznimno učinkoviti, već i isključuju ožiljke i oporavak. Nakon tretmana moći ćete normalno nastaviti sa svakodnevnim životom, a već nakon tjedan dana i nekoliko dolazaka izgledat ćete odlično u kupaćem kostimu.

Bezbolna alternativa liposkuciji koja zamrzava masne naslage

Tretman koji se naziva bezbolnom alternativom liposukciji, CoolSculpting djeluje na principu kriolipolize – jedinstvenom tehnologijom ciljano zamrzava i eliminira masne stanice.

Iza CoolSculpting uređaja i tehnike kriolipolize, stoji znanost, stručan istraživački tim te sjajni rezultati koji proizlaze iz milijuna i milijuna odrađenih tretmana u svijetu. Odlični rezultati ono su što ga ističe ne samo kao najučinkovitiju metodu za ciljano uklanjanje masnih stanicatijekom koje će tijelo prirodnim putem eliminirati uništene masne stanice bez ožiljaka, operacije, oporavka, već i kao jedan od najpopularnijih tretmana za oblikovanje tijela na svijetu.

Područja koja se mogu tretirati su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak. Prvi rezultati tretmana kriolipolize vide se unutar mjeseca dana od tretmana, a finalni za tri mjeseca, kada tijelo prirodno eliminira uništene stanice čime, kod većine klijenata, dolazi čak do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Više o CoolScuptingu, svjetskom hit tretmanuu za oblikovano tijelo čitajte ovdje. A, za još bolje rezultate kombinirajte ga sa Z WavePro ili Z Field tretmanima o kojima više otkrivamo u nastavku.

Najmoćniji beauty pomagač u borbi protiv celulita

Tretman koji je 2 u 1 – djeluje samostalno u borbi protiv celulita, ali i idealna je nadopuna drugim tretmanima za snažnije rezultate – Z WavePro je neinvazivan, bezbolan tretman koji nudi brojne pozitivne učinke. Uređaj funkcionira na principu radijalnih udarnih valova koji izazivaju različite reakcije tkiva što pak vodi do veće redukcije masnih naslaga i uklanjanje celulita.

Savršeno se nadopunjuje s CoolSculpting tretmanom jer poboljšava njegovu učinkovitost ubrzavanjem cirkulacije, ispiranjem toksina te mrtvih masnih stanica i, prvenstveno, poboljšava te ubrzava rezultat tretmana. Ovu kombinaciju tretmana imate prilike isprobati ekskluzivno samo u Poliklinici Bagatin  u Zagrebu i Splitu, budući da su jedina klinika u Hrvatskoj koja posjeduje ovako inovativnu, hi-tech aparaturu.

Kada se koristi kao samostalan tretman, fokus Z WavePro terapije je na poboljšanju strukture kože i vezivnog tkiva. Tipična područja primjene su prvenstveno celulit te područja sa slabim vezivnim tkivom (nadlaktice, donji dio trbuha) i strije. Također, moguće je značajno poboljšati čvrstoću i elastičnost kože te potaknuti regeneraciju kolagena.

Primijetit ćete glatku kožu i vidljivo zatezanje već nakon 2 tjedna, a za što bolje rezultate Z WavePro tretmana, preporučuje se napraviti 6 – 10 tretmana tijekom 4 tjedna, ovisno o regiji koja se tretira. Tretirati se mogu područja abdomena, nadlaktica, nogu i stražnjice – upravo ona područja koja su u fokusu tijekom ljeta.

Sve dodatne informacije o Z WavePro tretmanu pročitajte na linku.

Podignuta stražnjica i ravan trbuh?

I to bez odlaska u teretanu!Z Field je inovativni uređaj koji potiče rast mišićnih vlakana, poboljšava funkciju stanica i staničnih membrana i istodobno pospješuje redukciju masnih naslaga. U svega nekoliko posjeta, kao samostalni tretman daje izvanredne rezultate – podignutu stražnjicu i ravan trbuh, a namijenjen je jednako i muškarcima i ženama.

Foto: Pexels, Unsplash

Preporuka

Zatvori