U Petrovoj ulici otvorena druga zagrebačka lokacija Poliklinike Analiza za najmodernija laboratorijska testiranja
U Petrovoj ulici otvorena druga zagrebačka lokacija Poliklinike Analiza za najmodernija laboratorijska testiranja

U Petrovoj ulici otvorena druga zagrebačka lokacija Poliklinike Analiza za najmodernija laboratorijska testiranja

U blizini rodilišta u Petrovoj te bolnica Merkur, Srebrnjak, Jordanovac i Rebro, Zagreb je dobio još jednu lokaciju za najmodernija laboratorijska testiranja.

U Zagrebu je početkom lipnja otvorena nova lokacija Poliklinike Analiza na adresi Petrova 47. Ovo je druga po redu lokacija Poliklinike Analiza u Zagrebu. Već postoji laboratorij u Almeria centru u Ulici grada Vukovara 284, a ujedno deseta poslovnica u cijeloj Hrvatskoj.

Poliklinika Analiza - Petrova 08
Poliklinika Analiza - Petrova 06

Kako bi otvorenje nove lokacije bilo posebno obilježeno, Poliklinika Analiza uručila je donaciju Klubu roditelja nedonoščadi Palčići. Donirala je pet alergotestiranja u vrijednosti 1650 eura. U ime Palčića donaciju je preuzela Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

Klub roditelja nedonoščadi Palčići okuplja roditelje djece rođene prije 37. tjedna trudnoće čija je prva životna borba ona najteža – borba za vlastiti život. Zahvalni smo na donaciji i prilici da naši najmanji i najhrabriji Palčići dobiju što je moguće bolju skrb. Hvala svima koji dižu Palčić gore za sve naše male heroje koji vode životne bitke od svog prvog dana, izjavila je Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi Palčići.

Poliklinika Analiza - Petrova 12
Poliklinika Analiza - Petrova 14

Otvaranjem druge lokacije u Zagrebu svojim ćemo korisnicima pružiti mogućnost za brzu i kvalitetnu uslugu u blizini bolnica, bez čekanja i uz visoku kvalitetu, pouzdanost i brzinu nalaza. Budući da je ovo naša deseta poslovnica, željeli smo to posebno obilježiti i učiniti nešto za najmanje od svih heroja, rekao je Marin Bosotina, osnivač i ravnatelj Poliklinike Analiza.

Poliklinika Analiza - Petrova 16
Poliklinika Analiza - Petrova 10
Poliklinika Analiza - Petrova 07

Druga lokacija u Zagrebu

Povodom otvorenja nove lokacije u Petrovoj, Poliklinika Analiza dariva sve koji u lipnju na bilo kojoj zagrebačkoj lokaciji ostvare potrošnju od najmanje 150 eura. Prilikom sljedećeg testiranja ovi korisnici dobivaju besplatnu pretragu tipizacije Helicobacter Pylori Quantum dot tehnologijom u vrijednosti od 50 eura.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Petrovoj ulici je radnim danom od 7 do 15 sati. Radno vrijeme laboratorija u Almeria centru je radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 12 sati.

Poliklinika Analiza - Petrova 03
Poliklinika Analiza - Petrova 02

Najveći u Hrvatskoj

Uz dvije zagrebačke lokacije, Poliklinika Analiza prisutna je u Splitu, Rijeci, Dugopolju, Šibeniku, Zadru i Varaždinu. Novootvorena je lokacija u Petrovoj ulici u Zagrebu već deseta poslovnica Poliklinike Analiza. To je čini najvećim lancem laboratorija u Hrvatskoj.

Poliklinika Analiza - Petrova 22
Poliklinika Analiza - Petrova 21

U laboratorijima se uz svakodnevne testove poput krvne slike, jetrenih enzima i šećera u krvi mogu obaviti i moderni visoko specijalizirani testovi. Testovi poput intolerancije na hranu, genetskih testova, testova očinstva i brojne druge pretrage. Najnovija u ponudi pretraga je analiza mikrobioma.

Poliklinika Analiza - Petrova 19
Poliklinika Analiza - Petrova 04

Analiza crijevnog mikrobioma je iznimno važna pretraga kod zdravstvenih problema kao što su slab imunitet, problemi s probavom, alergije, autoimune bolesti, pretilost, kožne bolesti, anksioznost i depresija. Analiza vam može pomoći istražiti uzroke ovih problema i uvesti personalizirane promjene životnog stila i prehrane.

Poliklinika Analiza - Petrova 25
Poliklinika Analiza - Petrova 20

Dva desetljeća uspjeha

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr ili zatražite slanjem e-maila na adresu [email protected] i telefonski na broj 01 2099 880.

Poliklinika Analiza - Petrova 09
Poliklinika Analiza - Petrova 01

Foto: Poliklinika Analiza

Učitati još
Zatvori