Dupe Beauty: Savršena i povoljnija verzija kultnog Olaplex No.3 tretmana za sjajniju kosu

Dupe Beauty: Savršena i povoljnija verzija kultnog Olaplex No.3 tretmana za sjajniju kosu

Bilo da ste se zanijeli s bojanjem kod kuće ili vam očajnički treba šišanje, ne može se poreći da je ova godina uvelike utjecala na zdravlje naše kose. Ispucali vrhovi, prekomjerno tretirana kosa i stres samo su neki od problema za koje često tražimo rješenja. Posebno su nam dragi proizvodi kojima samostalno možemo održavati zdravlje svoje kose kod kuće. Od Coco & Eve Like A Virgin maske do The Ordinary Multi-Peptide seruma za kosu, postoji pregršt proizvoda koji su pravi game changeri. No, jedan se ipak istaknuo svojim sposobnostima da preobrazi našu kosu – The Inkey List PCA Bond Repair tretman za kosu.

Olaplex Hair Perfector No.3 dobio je svog povoljnijeg duplića

Vjerojatno ste već čuli za The Inkey List. Radi se o brendu koji je najpoznatiji po pristupačnim beauty proizvodima koji su bogati sastojcima koje dermatolozi obožavaju. Prije nekoliko mjeseci odlučili su se posvetiti i kreiranju proizvoda za njegu kose. Njihov najnoviji tretman za kosu dobiva velik broj recenzija s pet zvjezdica, a beauty entuzijastice ga uspoređuju s kultnim i omiljenim Olaplex Hair Perfector No.3 tretmanom.

Kad je riječ o popravku izbijeljene, obojene ili toplinski oštećene kose, Olaplex se smatra zlatnim standardom. To je tretman koji svi frizeri uvijek iznova preporučuju. Nekoć je bio dostupan samo u salonima, no u međuvremenu je Hair Perfector No.3 postao glavni proizvod mnogih kućnih rutina za njegu kose. Izvanredni rezultati mogući su zahvaljujući zvjezdanom sastojku, bis-aminopropil diglikol dimaleat. On je jednako učinkovit kao što ga je teško izgovoriti, a nalazi se i u The Inkey List Bond Repair tretmanu – samo u malo drugačijem obliku.

Je li PCA Bond Repair vrijedan hypea?

Na prvi potisak pumpice, može se primijetiti njegova tekstura koja je lagana poput vode. Prema uputama, proizvod je potrebno nanijeti na ručnikom osušenu kosu. Potom ga uz pomoć češlja sa širokim zupcima ravnomjerno rasporediti od korijena do vrhova. Može se i malo obilnije nanijeti na područja kojima je potrebno malo više njege. Pakiranje The Inkey List Bond Repair tretmana za kosu je u potpunosti reciklirajuće. Uz to su jedini na svijetu koji proizvode ovu vrstu pumpice.

Prvo što se može primijetiti nakon The Inkey List tretmana je gušća i snažnija kosa koja izgleda kao da ste se svježe ošišali i bili na fen frizuri. Kosa je vidno sjajnija već nakon prvog korištenja. No, ključno je nastaviti s redovitim korištenjem jer djeluje poput veze za lomljive vlasi kose. Tako da će tijekom vremena rezultati biti još vidljiviji. Sve u svemu, PCA Bond Repair uistinu može nadomjestiti Olaplex No.3 zahvaljujući jednakim, ako ne i boljim, rezultatima koje pruža po upola nižoj cijeni.

The Inkey List PCA Bond Repair Hair Treatment možete nabaviti ovdje za 12.99 funti. Olaplex Hair Perfector No.3 dostupanvam je ovdje po cijeni od 26 funti.

Foto: Instagram, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori