Zašto je ovaj proizvod ​​za njegu kose jedan od najprodavanijih u 2020. godini?

Zašto je ovaj proizvod ​​za njegu kose jedan od najprodavanijih u 2020. godini?

Postoji jako puno kultnih beauty proizvoda, a iako vam se možda tako ne čini, oni se uistinu moraju dokazati da bi dosegli sam vrh popularnosti. Pored svih drugih novih proizvoda koji se svake godine pojavljuju na virtualnim policama, teško je jednom opravdati svoje ime. Iako može djelovati kao da beauty insajderi preporučuju svaki novi proizvod koji im se nađe na putu, to ipak nije baš tako. Imajući to u vidu, postoji jedan proizvod koji je tijekom posljednjih nekoliko godina uspio ostaviti popriličan dojam na beauty entuzijaste. Zapravo, ostavio je odličan dojam na gotovo sve koji su ga isprobali. Kad otkrijete najprodavanije proizvode u 2020. godini, ovaj je bio daleko najčešće naveden proizvod na popisima onih najprodavanijih. Čak se i ne radi o proizvodu nekog kozmetičkog diva, ali to njegov uspjeh čini još impresivnijim.

O kakvom tretmanu za kosu se točno radi?

Velike su šanse da ste već čuli za Olaplex. Nekad se radilo o tretmanu koji se mogao dobiti samo u salonu, a koristi se za jačanje i popravak vrlo oštećene i obojene kose. Olaplex je danas jedan od najvećih i najpoznatijih neovisnih brendova za njegu kose. Gotovo je nemoguće kročiti nogom u salon, a da vam ne preporuče tretman Olaplexom, pogotovo ako imate izbijeljenu ili kemijski tretiranu kosu.

To je sustav tretmana i proizvoda koji obnavljaju prekinute veze unutar samih vlasi, čineći kosu zdravijom i snažnijom. Jednostavno rečeno, oni imaju moć u potpunosti preobraziti oštećenu kosu. Ono što je najbolje je to što su pogodni za korištenje na doslovno svim tipovima kose. Asortiman se sastoji od osam proizvoda, N°0 do N°7. Proizvodi N°1 i N°2 dostupni su samo u salonima, a ostale proizvode, od tretmana i ulja do šampona i regeneratora, možete naći i u web shopovima.

Olaplex N°3 Hair Perfector je najbolji od najboljih

Iako nema sumnje u to da cijela Olaplex kolekcija proizvoda sadrži ono nešto što ih čini jednim od najučinkovitijih proizvoda za njegu kose ikad stvorenih, jedan od njih se ipak ističe više od ostalih. Olaplex N°3 Hair Perfector daleko je najprodavaniji proizvod od svih iz linije. Mnoštvo svojih obožavatelja ima i među slavnim facama. Od Rosie Huntington-Whiteley i Kim Kardashian West do Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow. Ipak, rezultati koje možete postići uz ovaj proizvod su zaslužni za njegov uspjeh, a ne impresivna baza obožavatelja.

Dizajniran je kao tretman koji stavljate na kosu jednom ili dva puta tjedno. No, on ju nakon samo jedne upotrebe čini nemoguće glatkom. I premda je najprikladniji za one s izrazito suhom i oštećenom kosom, istina je da se svi beauty entuzijasti zaklinju u savršenstvo ovog proizvoda, bez obzira na stanje njihove kose. Ako je i vaša kosa u 2020. godini prolazila kroz agoniju, vratite ju u život uz Olaplex N°3 Hair Perfector.

Olaplex N°3 Hair Perfector možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram, Notino

Učitati još
Zatvori