Kreirana je prva zaštitna maska koja vas štiti i njeguje vašu kožu

Kreirana je prva zaštitna maska koja vas
štiti i njeguje vašu kožu

Kako zaštitne maske za lice postaju uobičajen dio naše svakodnevice, razumljivo je da nastaju i određene frustracije. Ovaj dodatak koji smo morali uključiti u svoju rutinu, neizbježno je doveo do nekih problema s kožom poput maskni. Također, cijela situacija je neizbježno dovela i do pozitivnih inovacija u rješavanju problema s kožom. Brend Nufabrx lansirao je zaštitnu masku nazvanu Soliscia, čija je tkanina prožeta i bakrom i shea maslacem.

Ovo je prva maska takve vrste koja, osim što pomaže u smanjenju širenja bakterija, njeguje i hrani vašu kožu. Kao poziv na borbu protiv crvenila, iritacije i ‘maskni’ koje doživljavamo zbog svakodnevnog nošenja zaštitne maske, Soliscia by Nufabrx želi oživjeti i pomladiti isušenu i iritiranu kožu. Soliscia pruža vrhunska svojstva filtracije i olakšanje za vašu kožu putem aktivnih sastojaka koji su ugrađeni izravno u vlakna ove zaštitne maske.

Zašto su ti sastojci upravo bakar i shea maslac?

Poznato je da shea maslac hidratizira kožu, a bakar ima antibakterijska svojstva. No, je li pametno koristiti ta svojstva u zaštitnoj maski koju stavljamo na lice? Materijal koji koristimo može značajno utjecati na zdravlje kože, pa tako shea maslac u ovoj maski definitivno može pomoći u nošenju s nekim problemima kože. Važno je znati i to da ova maska neće ostaviti sloj shea maslaca na vašoj koži – infuzirani sastojci ne mogu se otkriti i ne postoji očit način da saznate što se u njoj nalazi.

Uz to, ova je zaštitna maska napravljena od čvrstog, ali mekog i rastezljivog materijala u neutralnoj, ali elegantnoj kombinaciji žuto-bijele boje. Savršeno ‘sjedi’ na vašem licu, a da vas pritom ne guši. Uklonjiva kopča za nos čini ovu zaštitnu masku još savršenijom, kao i činjenica da je periva u perilici za rublje.

Masku za lice Nufabrx Soliscia možete naručiti ovdje.

Foto: Nufabrx, Pexels

Učitati još
Zatvori