‘Diši morski zrak’ zaštitne maske s česticama morske soli koje ćete odmah zavoljeti

‘Diši morski zrak’ zaštitne maske s česticama morske soli koje ćete odmah zavoljeti

Možemo reći kako je pandemija koja nas je zadesila prije dvije godine promijenila tok naših života i usmjerila nas na druge živote puteve. Prioriteti koje smo imali prije dvije godine više nisu isti, a osim prioriteta promijenila se i naša svakodnevica. Maske su ušle u našu rutinu, postale su jedan od onih predmeta bez koji ne možemo izaći iz kuće. Obzirom da je zaštitna maska postala sastavni dio našeg života, postalo nam je izrazito bitno od kakvog je materijala ona rađena, kakve su njene vezice, i ono najbitnije, je li ona dovoljno udobna za svakodnevno korištenje.

Lagana, prozračna i nježna opis je savršene maske

Lagana, prozračna i nježna – pridjevi su kojima bi opisali idealnu zaštitnu masku. Upravo to je Salt and Checker maska koja je proizvedena u Hrvatskoj s ciljem da blagodati udisanja slanog zraka budu dostupne svima. Diši morski zrak je četveroslojna maska dizajnirana tako da olakšava udisaje i izdisaje. Sam naziv maske proizlazi iz činjenice da je to zaštitna maska s dodatkom jadranske morske soli. Diši morski zrak zaštitna maska prvi puta je proizvedena prije 7 godina s premisom ljekovitog učinka koji morska sol ima. Naime, priča o morskoj soli provlači se kroz cijelu povijest ljudskog postojanja, a upravo se morska sol ističe kao ključni sastojak za brigu o zdravlju.

U mogućnosti smo koristiti se blagodatima našeg Jadrana, a sada za ljekoviti učinak ne moramo otići na more već morsku sol možemo udisati putem zaštitnih maska. Upravo to je bila i glavna premisa osnivačice Diši morski zrak maske za lice Sanje Gagulić. Naime, ponukana osobnom životnom situacijom u kojoj je Sanja rodila dijete palčića morala se okrenuti prirodnim izvorima za dobrobit vlastitog djeteta. Tako se prvih par godina djetetova života preselila na more radi poboljšanja pluća i općeg zdravlja. Upravo u je osobna životna situacija inspirirala za kreiranje maski za lice s česticama morske soli koje će u konačnici pomoći mnogo ljudi.

Zaštitna maska koja sadrži blagodati morske soli

Diši morski zrak zaštitna maska je 100% hrvatski proizvod koja sadrži čestice morske soli iz Jadrana, a proizvodi se u Slavoniji. Maske nisu isključivo protiv Covid-19, već mogu služiti za mnoge druge svrhe. Obzirom da većina nas živi u urbanim gradovima koji su na dnevnoj bazi zakrčeni prometom, kvaliteta zraka se s vremenom smanjuje. No, Diši morski zrak zaštitne maske mogu se koristiti svakodnevno za inhalaciju. Iako ne možemo kontrolirati kvalitetu zraka, možemo kontrolirati zrak koji udišemo. Možemo reći kako je to filozofija brenda od samog početka. Cilj im je oduvijek bio pružiti svim korisnicima mogućnost udisanja slanog zraka jer nemaju svi tu sreću živjeti uz more, a kako smo već rekli znamo kakve ljekovite zdravstvene koristi udisanje slanog morskog zraka ima na naše tijelo i organizam.

Ove maske su namijenjene djeci i odraslima te su izrađene od najfinijih materijala koji ne smetaju našoj koži što ih čini udobnima za svakodnevno nošenje. S ponosom možemo reći kako se Diši morski zrak zaštitne maske, koje su 100% hrvatski proizvod, prodaju diljem svijeta. Dostupne su na službenom webshopu Salt and Checker brenda, ali i u ljekarnama diljem Hrvatske te odnedavno i na Amazonu diljem svijeta. Maske su nošene od New Yorka do Sydneya, Londona, Pariza, Los Angelesa, pa čak i do Južne Afrike, Bliskog istoka i Azije.

Salt and Checker proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici. Više informacija o proizvodima možete pronaći i na njihovoj Instagram stranici.

Fotograf: Danko Šimunović

Modeli: Nabilah Harron, Marko Mamić 

Učitati još
Zatvori