Prirodna i domaća kozmetika kojom možemo umiriti simptome atopijskog dermatitisa

Prirodna i domaća kozmetika kojom možemo umiriti simptome atopijskog dermatitisa

Kozmetika ima samo jedna zadatak – njegovati! MOJO je kozmetički brend koji se bavi proučavanjem atopijskog dermatitisa, a osvojio nas je svojim proizvodima, ali i vizualnim identitetom za koji je zaslužna Matea Roksandić. Ova mlada mama dolazi iz Lužana u blizini Slavonskog Broda, a već deset godina živi u Rijeci.

MOJO kozmetika

Brend prirodne kozmetike izdvaja se iz mora brendova svojom čistoćom i ciljem – a on je pomoći svima koji se bore sa atopijskim dermatitisom. Osobe koje boluju od atopijskog dermatitisa imaju suhu kožu koja je popucala, zateže, ljuska se, svrbi, osim toga je upaljena i crvena.

Najkvalitetnije sirovine

Koža je ogledalo imunološkog sustava i jako je bitno s čime ju njegujete. Svaka je koža, bez obzira kako izgleda, zaslužila hranjive i umirujuće sastojke. Riječ je o inovativnim kozmetičkim proizvodima pri čijoj se izradi koriste najkvalitetnije sirovine i moderan dizajn ambalaže.

Uz proizvode za njegu kože, Matea održava online edukacije i predavanja te nudi usluge individualnog savjetovanja. Matea je osmislila i koncept grupne i individualne edukacije u kojoj kombinira fitoaromaterapiju s medicinskim spoznajama.

MOJO Calming Cream je krema za intenzivnu njegu, zaštitu i smirivanje iznimno suhe i osjetljive kože, kao i atopiji sklone kože lica i tijela djece i odraslih. Svi su proizvodi podvrgnuti rigoroznom testiranju sigurnosti, kvalitete te su dermatološki ispitani, a nedavno su predstavili i novi proizvod – MOJO pjenu za kupanje i umivanje kože sklone atopiji.

Već danas svoje prirodne proizvode možete naručiti putem web shopa i društvenih mreža – Facebook i Instagram.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori