Predstavljen novi hrvatski kozmetički brend Fraktal Beauty
Predstavljen novi hrvatski kozmetički brend Fraktal Beauty

Predstavljen novi hrvatski
kozmetički brend Fraktal Beauty

Ženska energija je nezaustavljiva, uvijek nađe svoj put i način da se izrazi. Poruka je to kojom je hrvatski kozmetički brend Fraktal Beauty predstavljen na ekskluzivnom događanju u Zagrebu i kojom je najavio novo lice kozmetike u Hrvatskoj.

Fraktal Beauty novi kozmetički brend

Fraktal Beauty je kozmetika koja je nastala kako bi odgovorila na hormonalne promjene i tragove koji ostaju na koži, ponajprije tijekom menopauze. Dokazano djelovanje proizvoda već izaziva interes svih dobnih skupina jer Fraktal predstavlja liniju koja je iskorak u novo doba: za suhu i dehidriranu kožu, kožu sklonu iritacijama, serume za dubinski detoks kože, za oporavak od UV zraka ili za zaštitu od plavog svjetla. Osobno iskustvo u njezi kože bilo je presudno za novi smjer koji Fraktal donosi na tržište. Vlasnica brenda, Tea Višek, dugi niz godina je prisutna na području kozmetike i uz svoj tim stručnjaka je odlučila razviti vlastitu liniju njege za kožu. Svim proizvodima je učinkovitost ispitana u neovisnim svjetskim laboratorijima.

Tea Višek
Tea Višek

Fraktal je čisto iskustvo pretočeno u bočicu. Iskustvo koje ne prestaje s menopauzom. Ta vatra koju osjećamo je energija koja traži novi izraz. Ovaj period života je bila moja prilika da svoje iskustvo i pokretačku energiju prenesem u proizvode u koje vjerujem, u proizvode koje je i moja koža odobrila. Fraktal je upravo onaj element koji trenutno nedostaje u dnevnoj njezi jer je menopauza specifičan period u životu žene, period u kojem se ne pristaje na ništa manje od najboljeg“, izjavila je osnivačica i vlasnica brenda Fraktal Beauty, Tea Višek.

U razvoju brenda je uz Teu Višek sudjelovala i brend menadžerica Mila Mendez koja je svoj višegodišnji rad na razvijanju svjetskih kozmetičkih proizvoda sada primijenila i u Hrvatskoj.

Fraktal je karika koja je nedostajala u dnevnoj beauty rutini, ne samo kože koja se nalazi u periodu menopauze. Fraktalovi proizvodi konkretno ublažavaju problem suhoće i dehidracije, atmosferskog onečišćenja, izlaganja UV zračenju, plavoj HEV svjetlosti ili ponekad neobjašnjivim iritacijama koje se pojave u bilo kojem periodu života. Fraktalova misija je pomoći koži da se lakše nosi s izazovima modernog života“, izjavila je brend menadžerica, Mila Mendez.

Više o Fraktal proizvodima:

Winnow Skin Detox Oil Fraktal inovacija dovodi Niacin dublje u slojeve kože i omogućuje detoksikaciju kože. Neovisno testiranje je pokazalo da je koža za  čak 104% oporavljena od štetnog UVA/UVB zračenja, a u drugom istraživanju se pokazalo da su se stanice izložene atmosferskom onečišćenju oporavile za čak za 61%.

Untainted Anti-Pollution Serum – Inovativnost je u kombinaciji prirodne mreže biopolimera koja koristi tehnologiju nazvanu „vodeni jastuk“ zbog intenzivne hidratacije koju pruža koži. Ima superiornu djelotvornost jer se dugo zadržava na površini kože, odbija vanjsko djelovanje i kožu brani od urbanog onečišćenja.

Fraktal Beauty novi kozmetički brend

Anti Irritation Serum with Silver – Fraktal inovacija djeluje na ublažavanje iritacija. MicroSilver BG™ ima izvrsna anitmikrobna svojstva jer pomaže koži u borbi protiv mikro organizama poput bakterija ili gljivica.  Oko 80% ispitanih je potvrdilo manje iritacije, crvenila, suhoće i dehidracije tijekom korištenja seruma.

Lucent Blue Light Protection Serum– Inovativni proizvod koji štiti od plavog svjetla iz ekrana kojima smo okruženi, kao i plavog svjetla koje dolazi od unutarnje rasvjete, odnosno HEV svjetla. Ultimativna zaštita u bočici uz ekstrakt bušinovke koji sprječava propadanje kolagena kod izloženosti HEV svjetlu, melanin koji upija HEV svjetlo i ekstrakt divizme, prvi prirodni aktivni kozmetički sastojak koji HEV svjetlo odbija i time koži daje prirodni blistavi efekt.

Fraktal Beauty

Mend De-Stress – linija za tijelo s magnezijem, CBD uljem i lavandom pospješuje miran san nakon lagane masaže. Mend De-Stress Massage Butter – umirujući maslac za tijelo koji se brzo upija ostavlja božanstven trag na koži. Mend Magnesium Chloride De-Stress Spray – lagan i brzo upijajući sprej s magnezij kloridom, uljem lavande i ekstraktom tasmanijske paprenice. Mend De-Stress Bath Salt – mirisna i njegujuća sol za kupanje čiji su glavni sastojci sol Sredozemnog mora, ulje jojobe, ulje lavande i vitamini C i E. 

Zvona Vučković, Mila Elegović, Branka Vučetić Atletić
Zvona Vučković, Mila Elegović, Branka Vučetić Atletić
Uršula Tolj i Tea Višek
Uršula Tolj i Tea Višek
Tihana Harapin Zalepugin
Tihana Harapin Zalepugin
Ecija Ojdanić
Ecija Ojdanić
Nataša Janjić
Nataša Janjić
Tea Višek i Mila Elegović
Tea Višek i Mila Elegović
Antonella Malis
Antonella Malis
Andrea Solomun
Andrea Solomun
Tea Višek i Mila Mendez
Tea Višek i Mila Mendez
Tea Višek i Suzy Josipović Redžepagić
Tea Višek i Suzy Josipović Redžepagić

Ekskluzivno predstavljanje brenda Fraktal Beauty pozdravili su brojni okupljeni među kojima glumice Mila Elegović, Ecija Ojdanić i Nataša Janjić, operna pjevačica Antonella Malis, urednica Uršula Tolj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, poduzetnice Suzy Josipović Redžepagić i Alis Marić, manekenka Zvona Vučković, osnivačica učilišta Profokus, Branka Vučetić Atletić, te plesačica i fitness trenerica Andrea Solomun.  

Foto: PR

Učitati još
Zatvori