10 najmirisnijih proizvoda za kosu koje ćete obožavati

10 najmirisnijih proizvoda za kosu
koje ćete obožavati

@oljaryz

Kažu kako je miris najjače osjetilo, a miris drugih može se i dugo urezat u pamćenje pa postaje logično kako je i mirisna kosa definitivno veliki plus. Naravno, nesumnjivo je da su na prvom mjestu zdravlje i njega kosa, no ima li išta bolje kad ona nakon cijelog tretmana i izvrsno miriši. To je apsolutni #hairgoals, no teško je pronaći proizvod koji će zadovoljiti svaki naš “zahtjev”.

Mirisan, umirujući i ugodan osjećaj

U potrazi za savršenim proizvoom, uvijek težimo tome da ima hranjiva svojstva za naš tip kose, no kad se na polici u kupaonici nađe proizvod koji njeguje kosu, daje joj sve potrebne vitamine, čini je glatkom, a uz to i mirisnom, osjećaj je poput nekog beauty jackpota! Neki proizvodi toliko opojno mirišu pa parfem ponekad jednostavno nije potreban, a dodatan je plus što se i nakon kućnog tretmana može dobiti onaj umirujući i ugodan osjećaj, kao i kad izađemo iz frizerskog salona.

@oljaryz

Izdvojili smo nekoliko proizvoda za kosu koji su odličnu za njezinu njegu, a istovremeno je čine mirisnom – bolje ne može, zar ne? Odaberite svog favorita i vrijeme je za pravi good hair day!

Učitati još
Zatvori