Najmodernije kreme za sunčanje koje vam neće ostaviti bijeli trag na koži

Najmodernije kreme za sunčanje koje vam
neće ostaviti bijeli trag na koži

https://www.instagram.com/p/BT8s66ig0nk/?utm_source=ig_web_copy_link

Bez obzira na vaš ten i boju kože, sunce ne diskriminira, pa je krajnje vrijeme da u svoju jutarnju rutinu unesete kremu za sunčanje. Ako se puno znojite ili se planirate kupati nekad tijekom dana, to će odrediti koliko često trebate ponovno nanositi kremu za sunčanje tijekom dana. Međutim, jedno je sigurno – svi tonovi kože trebaju dnevnu dozu zaštite.

Svaki put kad izađemo van, naša je koža izložena štetnim UVA i UVB zrakama. Čak i ako se izlažemo suncu 10 minuta dnevno, to može dovesti do značajnih oštećenja tijekom vremena. Korištenje krema za sunčanje jednostavan je i potreban korak za održavanje zdravlja kože i, što je još važnije, za sprječavanje zdravstvenih rizika poput raka kože. Tijekom ljeta, kada je izlaganje zrakama sunca na vrhuncu, važnije je nego ikad ozbiljno se pozabaviti zaštitom kože.

Najbolje mineralne kreme kao zdravija opcija

https://www.instagram.com/p/B0YCBO3oBrI/?utm_source=ig_web_copy_link

U posljednje vrijeme vodi se mnoštvo rasprava oko utjecaja kemijskih krema za sunčanje – točnije sastojaka oksibenzona i avobenzona – na naše cjelokupno zdravlje. Na pitanje utječu li ovi sastojci na naša tijela i zdravlje dugoročno ili ne, još uvijek nije odgovoreno, ali ono što znamo jest da je otkriveno da se tragovi kreme za sunčanje mogu naći i u našem krvotoku nakon upotrebe. Ako biste se bolje osjećali kad bi preskočili neke od tih potencijalno štetnih sastojaka, mineralne kreme za sunčanje su izvrsna alternativa.

Mnogih stručnjci i dermatolozi preporučuju korištenje jedne od ovih devet mineralnih krema za sunčanje. Dovoljno su lagane za svakodnevnu upotrebu, ali svejedno će zaštititi vašu kožu. Isto tako, one neće ostaviti one nepoželjne bijele tragove na vašoj koži prilikom nanošenja. U nastavku otkrijte o kojih devet krema se radi.

Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30
Clinique Mineral Sunscreen Fluid for Body SPF30
Badger Company, Clear Daily, Natural Mineral Sunscreen Lotion, Clear Zinc, SPF 30

Foto: Instagram, Dermacare, Look Fantastic, iHerb, Naturissimo, Notino

Učitati još
Zatvori