Ova poliklinika donijela je svjetske inovacije u Hrvatsku – o svemu smo popričale s dr. sc. Borisom Filipovićem

Ova poliklinika donijela je svjetske inovacije u Hrvatsku – o svemu smo popričale s dr. sc. Borisom Filipovićem

Journal-Poliklinika-Lohuis-Filipović-foto-Sanja-Tusek-25
dr. sc. Boris Filipović

Čim stigne ljeto, postajemo puno svjesnije nekih naših ‘nedostataka’. Make up ne nosimo više u tolikoj mjeri, a badić nam postaje najbolji prijatelj – ili, u nekim slučajevima, najgori neprijatelj. Tvrdoglave masne naslage, višak kože, bore i fine linije samo su neke od stvari koje nas često brinu i koje bismo voljele magično izbrisati. 

Njih, ali i mnoge druge zdravstvene probleme sada možemo riješiti puno jednostavnije nego prije uz pomoć brojnih inovativnih uređaja, tretmana i zahvata u jednoj od najpoznatijih klinika o kojoj se priča u posljednje vrijeme – Lohuis Filipović Medical Group.

Journal-Poliklinika-Lohuis-Filipović-foto-Sanja-Tusek-2

Već smo vam pisali o revolucionarnoj InMode tehnologiji koja pruža savršene rezultate u oblikovanju tijela i lica, istovremeno tretirajući višak masti i kože i koju možete naći isključivo u klinici Lohuis Filipović Medical Group. Sada vam donosimo detalje o ovoj klinici u kojoj možete voditi računa o cijelom tijelu – njegovom zdravlju i estetici.

Lohuis Filipović Medical Group je suvremena, inovativna klinika

Journal-Poliklinika-Lohuis-Filipović-foto-Sanja-Tusek-21
dr. sc. Boris Filipović

Poliklinika LF Medical Group suvremena je međunarodna, nizozemsko – hrvatska, klinika s dnevnom bolnicom na adresama u Amsterdamu i Zagrebu. Klinika je dobila ime prema osnivačima, dr. sc. Borisu Filipoviću te dr. sc. Peteru Lohuisu. Međutim, oni su samo dva od sveukupno 17 članova koji čine tim doktora u Lohuis Filipović Medical Groupi. O tome što ih čini posebnima i što sve nude svojim klijentima, popričale smo s dr. sc. Borisom Filipovićem.

Journal-Poliklinika-Lohuis-Filipović-foto-Sanja-Tusek-44
dr. sc. Boris Filipović
  • Po čemu se razlikuje LF poliklinika od drugih poliklinika s kojima se imamo priliku susresti?

Svojim klijentima pružamo vrhunsku i jedinstvenu, te inovativnu zdravstvenu uslugu obuhvaćenu u 5 multidisciplinarnih medicinskih centara i 10 specijalističkih ambulanti

Multidisciplinarni tim koji smo okupili čine renomirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u znanstvenom i praktičnom radu, u želji da u Hrvatskoj ponudimo individualan i sveobuhvatan pristup koji je rezultat znanja, vještina, godina iskustva i korištenja najsuvremenijih tehnika liječenja po najvišem svjetskom standardu.

Područja koja LF Medical Group pokriva u svojim multidiscipliniranim centrima su estetika, apneja i hrkanje, glavobolja, štitnjača i vene. U centrima vaš problem će rješavati više liječnika u timu kako bismo omogućili da se postignu najbolji rezultati liječenja. 

  • Što sve LF poliklinika nudi svojim klijentima?

Klinika nudi inovativna rješenja koja do sada nisu bila dostupna u RH, kao što je kreiranje individualnog plana liječenja apneje u spavanju i hrkanja do potpuno novih vrsta kirurškog liječenja migrene i drugih glavobolja – čiji su liječnici začetnici za svjetskoj razini. 

Journal-Poliklinika-Lohuis-Filipović-foto-Sanja-Tusek-19
dr. sc. Boris Filipović

S druge strane, za rad pojedinačnih specijalističkih ambulanti LF okuplja međunarodno priznate subspecijaliste koji koriste najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja kako bi pacijentima pružili vrhunsku medicinsku uslugu. Specijalističke ambulante fokusiraju se na otorinolaringologiju s posebnim odjeljcima – rinologija, glas, paraliza lica, sluh, tumore glave i vrata; zatim ginekologiju, urologiju, dermatologiju, endokrinologiju, kardiologiju, UZV dijagnostiku, citologiju, neurologiju, kirurgiju šake. 

S estetske strane nudimo cjelovita, inovativna rješenja u dva tima – lice i tijelo. Dr. sc. Peter Lohuis jedan je od najcjenjenijih svjetskih kirurga za rinoplastiku. Tako njegov tim nudi potpuno nova rješenja kad se radi o operacijama nosa – prezervacijske rinoplastike i revizijske rinoplastike, s prirodnim i individualnim rezultatima. Ono što LF Medical Group izdvaja od ostalih estetičara je zasigurno pristup naziva LF FULL FACELIFT kojim kirurški tretiramo cijelo lice u jednom zahvatu na nevjerojatno prirodan način.

Neke od najtraženijih usluga u LF Medical Group poliklinici su primarna rinoplastika, facelift, apneja, liječenje kroničnih glavobolja, zatezanje trbuha, FaceTite i BodyTite.

  • Pokrenuli ste i LF akademiju, možete li nam reći nešto više o tome?

Kad smo pokrenuli Polikliniku LF, osnovali smo i LF akademiju kako bismo potaknuli edukaciju i prijenos znanja među kolegama. Akademija Lohuis Filipović nudi stručne medicinske knjige iz rinoplastike, plastične i rekonstruktivne kirurgije lica i knjige o operacijama migrene. 

Do sada smo u Zagrebu organizirali 5 međunarodnih medicinskih simpozija, a ove godine po prvi put u Hrvatskoj organiziramo simpozij o rinoplastici – Rinoplasty Intercontinenal Zagreb. Zanimljivo, jedina smo privatna klinika koja pruža subspecijalističko usavršavanja za kolege iz cijelog svijeta iz područja plastične i estetske kirurgije u trajanju od 1 godine. Nove ideje i usmjerenost ka trajnom usavršavanju ono je što čini ovaj medicinski tim posebno zanimljivim za pratiti u budućnosti.

Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group nalazi se na Trgu J.F. Kennedyja 6b u Zagrebu, a kontaktirati ih možete na broj telefona 01/2444-646 ili putem maila na [email protected]. Kako biste ostali u toku sa svim novostima poliklinike možete ih zapratiti i na njihovom Instagram i Facebook profilu ili posjetiti njihovu web stranicu.

Foto:  Sanja Tušek (Instagram), Lohuis Filipović Medical Group

Preporuka

Zatvori