Hit tretmani za rješavanje najtvrdoglavijih masnih naslaga i viška kože

Hit tretmani za rješavanje najtvrdoglavijih
masnih naslaga i viška kože

Lohuis Filipović Medical Group InMode tehnologija 2

Prije deset godina muškarci i žene koji su se borili s tvrdokornim masnim naslagama, koje su se opirale zdravoj prehrani i vježbanju, imali su uglavnom jednu mogućnost liječenja – liposukciju. Danas su brojne inovacije u tehnologiji smanjenja masnih naslaga rezultirale porastom različitih neinvazivnih i minimalno invazivnih alternativa klasičnoj liposukciji.

U Lohuis Filipović Medical Group poliklinici, možete pronaći najmodernije uređaje za preoblikovanje lica, tijela i rješavanje celulita – FaceTite, BodyTite i Morpheus 8 uređaje koji koriste InMode tehnologiju – sigurnu i znanstveno dokazanu. Radi se o tehnologiji koju obožavaju brojni celebrityji, a sada vam je dostupna i kod nas.

InMode tehnologija promijenila je način na koji se može oblikovati tijelo

Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group međunarodna je privatna klinika s hrvatskom i  nizozemskom adresom. Ona svojim klijentima pruža estetske i jedinstvene medicinske usluge obuhvaćene u pet multidisciplinarnih medicinskih centara i pet specijalističkih ambulanti. Ponosni su na svoj tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u znanstvenom i praktičnom radu te najsuvremenijim tehnikama liječenja po najvišem svjetskom standardu koje nude dugotrajne pozitivne efekte. Detalje o najmodernijoj InMode tehnologiji i hit uređajima za oblikovanje tijela, BodyTite i Morpheus 8, koji ekskluzivno pružaju u klinici, otkrio nam je dr. sc. Boris Filipović u nastavku.

dr. sc. Boris Filipović i dr. Božo Gorjanc, Poliklinika LF Medical Group

Kome su namijenjeni tretmani InMode tehnologijom?

Moderna kirurgija liftinga lica i tijela osigurat će vam najbolje rezultate kad se radi o pomlađivanju jer ona omogućava prirodne i dugotrajne rezultate koji traju duže od 15 godina. Ipak, nisu svi spremni ići pod nož i nije svima potrebna kirurgija kako bi postigli odlične rezultate, objasnio nam je dr. sc. Boris Filipović. Upravo zato je kreirana napredna InMode tehnologija koja svakome može ponuditi sigurne rezultate koji su poput kirurških, ali su neinvazivni ili minimalno invazivni. Kombiniranjem tretmana InMode tehnologije je ono što omogućuje rezultate poput kirurških, uz dugotrajne efekte koji su vidljivi i po 6-7 godina. Za one koji nemaju ništa protiv minimalno invazivnih zahvata, BodyTite pruža savršene rezultate u oblikovanju tijela istovremeno tretirajući višak masti i kože, dok će Morpheus 8 bez problema zategnuti kožu i riješiti vas celulita.

BodyTite je ‘holy grail’ za oblikovanje tijela – najsuvremenija forma liposukcije uz tretiranje viška kože

Lohuis Filipović Medical Group InMode tehnologija

BodyTite predstavlja revoluciju u modernoj estetici i trenutno u svijetu glasi kao najbolji i najsigurniji tretman za oblikovanje tijela – RFAL radiofrekvencijsa  liposukcija. „U jednom zahvatu se rješavamo viška masti i zatežemo višak kože. Takav učinak je do sada bilo nemoguće postići“, ističe dr. sc. Filipović.  U nastavku objašnjava da pod oblikovanjem tijela prvenstveno misli na one regije koje imaju višak kože i masti koje se ne mogu nikako riješiti vježbanjem – nadlaktice, trbuh, leđa, bokovi, noge.

To je po mom mišljenju ‘sveti gral’ oblikovanja tijela, zato što do sada nismo imali mogućnost tretirati u jednom zahvatu i višak kože i masti bez kirurgije i velikih rezova na koži“, naglašava dr. sc. Filipović. Razne vrste liposukcije  – klasična, ultrazvučna – vaser, laserska su dosad rješavale samo višak masti na pojedinim dijelovima tijela, ali nije bilo mogućnosti da se i višak kože tretira na pravi i siguran način.

Ono što treba istaknuti su rezultati koji su znanstveno dokazani brojnim znanstvenim studijama i pozitivnim iskustvima klijenata diljem svijeta. Srećom, sada postoje uređaji s InMode tehnologijom u Zagrebu koji mogu riješiti sve ove nedostatke.

Morpheus 8 BODY – konačno smo na pragu da riješimo celulit zauvijek

Morpheus 8 je minimalno invazivni tretman koji je zapravo jedina multipolarna radiofrekvencijska tehnologija na svijetu. Ona pomoću mikroiglica tretira potkožno tkivo i kožu, na način da penetrira kožu na raznim dubinama od 8 mm do 0.5 mm. Na taj način zateže kožu te ju nije potrebno rezati. BODY nastavak ima jedini na svijetu mikro-iglice koje prodiru do nevjerojatnih 8 mm dubine kože na tijelu i na taj način dopiru do potkožnog tkiva u kojemu se nalaze fibrozne septi koje su glavne odgovorne za nastanak celulita. Znači sada po prvi put imamo mogućnost djelovati na te strukture te njihovim direktnim zagrijavanjem riješiti se trajno celulita.

Ovaj nastavak ima tu specifičnu mogućnost da se iglice postupno uvlače od 8mm do 0.5 mm i na taj način tretiramo i sve slojeve kože iznad celulita da bismo postigli dugotrajan rezultat. Ovisno o stupnju celulita potrebno je od jedan do tri tretmana, međusobno razmaka 6 tjedana.

Prošle godine je proglašen najboljim novim tretmanom za lice i tijelo na svijetu“, istaknuo je dr. Filipović.

FACETITE – najbolja alternativa kirurškom facelifting-u i necklifting-u

FACETITE je dokazano najmoderniji način ne kirurškog facelifta i neckliftinga na svijetu. Tehnologija je slična onoj BodyTite samo prilagođena licu i vratu  Može se izvoditi u lokalnoj anesteziji, ali za potpuni komfor naših pacijenta ih izvodimo u sedaciji, što znači da lagano spavate dok se zahvat izvodi. Zahvati traju do 1 h. Za FACETITE će vam biti potrebno otprilike do 7 dana da se možete vratiti potpuno svojim obavezama. Bitno je napomenuti da je ovo jedina tehnologija kojom se sigurno može tretirati koža donjeg dijela lica i vrata te cijelog dekoltea. Što je do sada bilo praktični nemoguće bez ozbiljnih komplikacija kao što je slučaj sa laserima. 

Morpheus 8BodyTite i Facetite tretmane možete isprobati i vi u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group na Trgu J.F. Kennedyja 6b u Zagrebu, a kontaktirati ih možete na broj telefona 01/2444-646 ili putem maila na info@lf-mg.com. Kako biste ostali u toku sa svim novostima poliklinike možete ih zapratiti i na njihovom Instagram i Facebook profilu ili posjetiti njihovu web stranicu.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori