Kako najučinkovitije nahraniti i hidratizirati svoju kožu nakon mora?

Kako najučinkovitije nahraniti i
hidratizirati svoju kožu nakon mora?

La Mer

Koliko god da su nam godišnji odmori provedeni tik uz obalu mora pomogli napuniti baterije za nove životne izazove i pobjede, toliko nas sunce svih tih dana na moru ipak nije mazilo.

Upravo u ljetnoj sezoni koža je sklona pojačanoj dehidraciji, a znojenjem zbog vrućina ne gubimo samo vodu i vlagu, već i sve dragocjene minerale i nutrijente koji inače pomažu našoj koži da bude zdrava i izgleda lijepo.

La Mer

Povratak s ljetovanja zbog toga će biti i povratak jednoj strukturiranoj i pomno osmišljenoj beauty rutini, koja će za prvenstveni cilj imati regeneraciju i rehidrataciju kože. Posljednje dane kolovoza zato iskoristite za maženje i paženje svoje kože i pružite joj sve fine kremice i preparate koje sada zaslužuje. Mi smo u nastavku izdvojile 10 preparata u koje se redovito uzdamo kada se vratimo s ljetovanja, kako bismo ten ponovno dovele u ravnotežu, a on nam to vratio svojim zdravim sjajem. Dnevne i noćne kreme, maske, pa čak i dodaci prehrani – hidratantni favoriti spremno čekaju da ih isprobate na svojoj koži!

Učitati još
Zatvori