Najljepše jednostavne manikure za nadolazeću jesensku sezonu

Najljepše jednostavne manikure za
nadolazeću jesensku sezonu

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

U modi, ali i u svijetu ljepote, često koristimo izraz manje je više, a iza njega krije se ona istinska i nepretenciozna ljepota minimalizma. 

Minimalizam je stil i način života koji je već godinama popularan u svijetu, a zbog ljepote jednostavnosti koju pruža, vjerujemo kako baš nikada neće ni iščeznuti. Dapače, ljudi bi njemu s godinama sve više mogli težiti, u želji da pojednostave svoje sve kompleksnije živote. 

Minimalizam je i dalje in

Od jednostavne garderobe s pomno biranim ključnim komadima, pa sve do beauty rutine koja je racionalizirana i svedena na minimum, minimalizam nastavlja osvajati današnje generacije. Istražujući nail trendove za jesen 2020., nismo se mogle oteti dojmu kako nekih novih trendova zapravo ni nema, no oni koji žive i dalje snažno se oslanjaju upravo na jednostavne i pročišćene manikure. Uoči dolaska hladnije sezone, zato smo zaključile kako je pravo vrijeme da upoznate jednu vrlo talentiranu ženu koja stoji iza najljepših jednostavnih manikura aktualne i nadolazeće sezone. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Harriet Westmoreland – žena koja minimalizam na noktima čini neodoljivim

Njeno ime je Harriet Westmoreland, a ona je britanska nail artistica čiji su radovi već nekoliko puta bili objavljeni u Vogueu.

Kada bismo morale opisati manikure koje radi, rekle bismo da su u svom minimalizmu jednostavne neodoljive. Jednostavne i nenametljive, a istovremeno i elegantne i profinjene, pokazuju svu ekspertizu ove nail artistice, koja veliku pažnju najprije posvećuje samoj njezi ruku, noktiju i kožice oko noktiju, zatim definiranju oblika nokta, a naposljetku i samoj boji/laku koji će krasiti nokte.

Harriet je redefinirala i kako bi savršena francuska manikura trebala izgledati ove jeseni, pa upravo taj stil najviše dominira njenim Instagram fotografijama. No, na njenom feedu naći ćete još pregršt ideja. Ako želite nešto uzbudljivije od super klasične ‘nude’ manikure, pogled će vam privući efektnije manikure s detaljima poput točkica i kristalića, koje su i dalje vrlo minimalne i chic. Inspiraciju za svoju jesensku manikuru pronađite u nastavku!

Učitati još
Zatvori