Obojite kosu na prirodniji i nježniji način

Obojite kosu na prirodniji i
nježniji način

Ljeti uživamo u moru i suncu, a jedino naša kosa ostaje nezadovoljna. Uslijed djelovanja sunčevih zraka, vjetra i soli, kosa je najčešće oslabjela, porozne strukture i vrlo suha. Treba nam bojanje, ali agresivni sastojci koji se često u bojama nalaze nam ne trebaju!

Kod bojanja je zaista važno birati boje za kosu koje osiguravaju maksimalnu količinu prirodnih sastojaka i koje ne sadrže sastojke štetne za zdravlje.

Predlažemo Hair Wonder i Hennaplus boje za kosu

Hair Wonder trajne boje za kosu štite i njeguju kosu pomoću devet organskih sastojaka poput arganovog ulja, fitokeratina i provitamina B5. Spomenuti njegujući sastojci čine kosu svilenkasto mekom i sjajnom a sijede vlasi bit će savršeno prekrivene, od 6 do 8 tjedana. Savršeno prekrivaju sijede vlasi u samo 30 minuta.

Hair wonder boje za kosu namijenjene su osviještenim ženama koje žele potpuno prekrivanje sijedih vlasi kombinirati s njegujućim sastojcima, ali bez štetnih i potencijalno karcinogenih sastojaka kakvi se najčešće nalaze u konvencionalnim bojama za kosu.

6 razloga za odabir Hair Wonder boja za kosu:

 1. Svako bojenje kose može biti prilika za prirodnu njegu
 2. Prekriva sijede vlasi i njeguje kosu organskim biljnim sastojcima
 3. Sadrži arganovo ulje, fitokeratin i provitamin B5,
 4. Ne sadrže amonijak
 5. Bez parabena, PPD-a, resorcinola i SLS-a
 6. Nisu testirane na životinjama

Hennaplus trajne boje za kosu i kolor šamponi njeguju, hrane i štite kosu i vlasište već pri samom nanošenju. Rižine bjelančevine stvaraju zaštitni sloj, biljni pantenol vlaži, omekšava i učvršćuje kosu, ekstrakt kane njeguje i štiti te kosi daje zdravi sjaj, a biotin joj daje elastičnost i potiče rast. Prirodni sastojci kane, preslice, imele, sljeza i pšeničnih klica štite strukturu.

Isprobajte kolor šampone koji sadrže isključivo pažljivo birane sastojke, ne sadrže amonijak ni peroksid, a preporučuju se i osobama s osjetljivim vlasištem. Kolor šamponi se ispiru postepeno, te djelomično prekrivaju sijede vlasi, a trajne boje potpuno prekrivaju sjede vlasi.

6 zdravih Hennaplus aduta:

 1. Sadrže ekstrakt zelenog čaja i ginsenga
 2. Bez parabena
 3. Bogat udio prirodnih sastojaka
 4. Ne sadrže sastojke štetne za zdravlje
 5. Nisu testirane na životinjama
 6. Sadrže prirodni UV filter od sjemenki suncokreta

Hair Wonder i Hennaplus boje za kosu potražite u svim bio&bio trgovinama i u web shopu www.biobio.hr | 0800 246 246.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori