Jennifer Garner ima novu boju kose koju će brinete ove zime obožavati
Jennifer Garner ima novu boju kose koju će brinete ove zime obožavati

Jennifer Garner ima novu boju kose koju će
brinete ove zime obožavati

Promjene na kosi ne moraju biti drastične da bi bile vidljive. To zna i slavna glumica Jennifer Garner, koja je za zimu odlučila malo, ali vidljivo promijeniti boju kose. Ona je i dalje brineta, ali je kosu prošarala s nekoliko svjetlijih pramenova koji su kosi dali toplinu i malo ublažili smeđu boju kose. Oni se spuštaju od korijena njezine kose prema vrhovima i izgledaju jako prirodno, kao da joj je kosa posvijetlila na suncu.

Upravo je to ove zime najveći trend što se tiče zimskih frizura. Prolazi sve što izgleda prirodno i što će licu dati toplinu i omekšati izgled. Stroge frizure i neprirodne nijanse ove zime past će u drugi plan. Ako planirate promjenu frizure, jednostavno se vodite za time, tražite nešto što je prirodno, a što će svejedno osvježiti vaš izgled.

Jennifer Garner ima savršenu zimsku frizuru

Ovakvi pramenovi, s kojima se pojavila Jennifer Garner, dat će dimenziju vašoj kosi. Tako vaša boja neće biti jednodimenzionalna, već će oživjeti i dobiti na dubini. Uz to, takvi pramenovi odlično izgledaju i na ravnoj i na valovitoj kosi. Ako često stilizirate kosu i radite lokne i valove, uz pramenove će vaša kosa izgledati bujnije i punije.

Osim što se pojavila s novim pramenovima, Jannifer Garner je kosu i skratila. Sada ima dugi bob koji je izuzetno lako stilizirati. Kosa je još uvijek dovoljno duga da ju možete zavezati kada trebate, a svejedno je elegantna kada treba biti. Boja koju je Garner “isfurala” u frizerskim krugovima službeno se zove “bronde”, što je kombinacija riječi “brunette” i “blonde” i savršeno opisuje njezinu trenutnu boju.

Jennifer Garner, profimedia

Upravo ta nijansa ove zime savršena je za brinete, pogotovo za one koje žele neku promjenu, a ne žele postati plavuše. Zapravo, savršena je za sve koji žele promjenu, a ne žele onu drastičnu. Ove pramenove primijetit će svi oko vas, ali svejedno se radi o suptilnoj promjeni na koju ćete se lako naviknuti.

FOTO: Profimedia, Instagram (@hairbyadir, @virtuelabs)

Učitati još
Zatvori